Haberler

Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi Ordu'da

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen ’Tarım ve İnsan’ konulu fotoğraf sergisi Ordu’da açıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf sergisi Ordu'da açıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 6'ıncısını düzenlediği 'Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf yarışması eserleri sergisi Ordu Kültür ve Gösteri Merkezi'nde düzenlenen törenle açıldı. Düzenlenen açılış törenine Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kemal Yılmaz, Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak, fotoğraf sahipleri ve davetliler katıldı.

BİRİNCİLİK PERŞEMBE'YE

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen 6'ıncı 'Tarım ve İnsan' fotoğraf sergisinde 60 eser sergilendi. 569 katılımcının fotoğrafladığı 2 bin 552 eser yarışmaya katılırken değerlendirmeye alınan bin 653 eser içerisinden en iyi 60 eser seçilerek sergilenmeye hak kazandı. Türkiye genelinde genel, çiftçi, aile çiftçiliği gibi kategorilerde 60 eserin sergilendiği yarışmada Perşembe Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nde görev yapan Veteriner Sağlık Teknikeri İlhan Turan 'Su Yalağı' adlı fotoğrafı ile genel kategorisinde birinciliği elde etti.

Serginin açılışında konuşan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, ülke genelinde yapılan yarışmanın Ordu'da sergilenmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Bu tür sergilerin yaygınlaşmasını isteyen Balkanıoğlu, serginin herkese hayırlı ve uğurlu olmasını istedi.

Sergide söz alan Ordu İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kemal Yılmaz, serginin Ordu'da düzenlenmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, yarışmada genel fotoğraf kategorisinde birinciliği alan Perşembe Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü çalışanı Veteriner Sağlık Teknikeri İlhan Turan'ı tebrik etti. Programda ayrıca birinci olan 'Su Yalağı' adlı fotoğraf tablo halinde Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'na hediye edildi.

Birçok alanda insanın tarıma olan etkisini anlatan fotoğraflar 24-27 Mart tarihleri arası Ordu Kültür ve Gösteri Merkezi'nde ziyaretçilere açık olacak. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Yılmaz Altınordu Perşembe Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title