Haberler

Tagid Kadın Girişimciler Komitesinden İftar Yemeği

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Kadın Girişimcilik Komitesi tarafından iftar yemeği düzenlendi.

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Kadın Girişimcilik Komitesi tarafından iftar yemeği düzenlendi. Hismar Et Mangal Restoranda düzenlenen iftar yemeğine komitenin yönetici ve üyelerinin yanı sıra konuklar da katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşma gerçekleştiren ve Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Kadın Girişimcilik Komitesinin düzenlediği iftar programına katılan herkese teşekkür ediyorum diyen Komite Başkanı Ayşe Güvercin Şahan: "Derneğimiz 2006 yılında Çorlu'da 9 saygın işadamının bir araya gelmesiyle kurulmuş olup şu an 240 iş insanının 400 şirketi hemen her sektörde faaliyet gösteren iş insanını bünyesinde bulunduran Trakya bölgesinin en büyük ve en etkin sivil toplum kuruluşudur. 2012 Şubat ayında iş kadınları tarafından kurulan kadın girişimcilik komitesi çalışan kadın, çalışan anne ve eşten oluştuğu için yaşadığı toplumun sorunlarına karşı duyarlılık göstermektedir. Komitemizin amacı Trakya'mızın ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak, ticaret ve sanayi hayatımıza yönelik bilimsel ve akılcı yöntemler geliştirmek, özellikle kadın girişimcilerimizin iş hayatında daha fazla yer almasını sağlamak ve kadınların iş hayatında karşılaştıkları sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapmaktır. Yurt dışında faaliyet gösteren 150 değişik ülkedeki partner derneklerimizle kadın üyelerimizi global iş dünyasının bir parçası haline getirmeyi amaçlamaktayız. Ayrıca derneğimiz sosyal sorumluluk projesi kapsamında da gerekli gayreti göstermektedir. İşsiz gençlere yönelik değişik meslek edindirme kursları düzenlediğimiz gibi eğitim alanında da 400 öğrenciye ücretsiz hizmet verecek olan Sağlık Mahallesi'nde Muratbey Okuma Salonu açmış bulunmaktayız. TAGİD hayatın her alanında olmanın bilinci ile yeni projeler ve programlarla önümüzdeki günlerde faaliyetlerine devam edecektir" dedi.

Şahan: "İftar yemeğimize katılan tüm üye ve konuklarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, Ramazan bayramınızı şimdiden kutluyor ve Tekirdağ'a hayırlar getirmesini diliyorum" diye konuştu.

TAGİD Kadın Girişimciler Komisyonu tarafından düzenlenen iftar yemeğine TAGİD Kadın Girişimciler Komitesi Başkanı Ayşe Güvercin Şahan, Başkan Yardımcıları Selda Er, Seda Kurt, Hatice Kalkan, TAGİD Kadın Girişimciler Komitesi üyeleri ile Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın eşi Emine Yılmaz, Tekirdağ İl Jandarma Alay Komutanı Kazım Rıfkı Ayan'ın eşi İlknur Ayan, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı'nın eşi Buket Şardağı ve misafirler de katıldılar.

(SŞ - )

16.08.2012 11: 51: 26

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title