Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon Körfezspor’da oynayan forvet oyuncusu Ertan Koç’u transfer etti.

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon Körfezspor'da oynayan forvet oyuncusu Ertan Koç'u transfer etti.

Mert Somay'ın ayrılmasından dolayı forvet arayışlarına başlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ikinci forveti de buldu. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un Tokatspor'dan Emre Aktaş'ın ardından son olarak geçen sezon Körfez Futbol Kulübü'nde oynayan Ertan Koç'la anlaşıldığı bildirildi. 27 yaşındaki forvetin Kocaeli Kartepe'de devam eden kamp çalışmalarına dahil olduğu öğrenildi. Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Demir, Ertan'la 2 yıllık sözleşme imzalayacaklarını açıkladı.

Ertan'ın geçen sezon 22 maçta 2 gol attığı bildirildi. İstanbul doğumlu olan Ertan'ın daha önce Sarıyer, Gaziantepspor, Gaziantep B.B, Konya Selçukluspor, Adana Demirspor ve Turgutluspor'da da oynayarak kariyerindeki 177 resmi maçta toplam 59 gol kaydettiği bildirildi. Daha önce anlaşmaya varılan diğer forvet Emre Aktaş'ın yurtdışında olduğu ve Salı günü kamp çalışmalara katılacağı açıklandı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Emre Aktaş Diyarbakır Ertan Koç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title