Haberler

Reyhanlı Olaylarına Tepki

Samsun Emek ve Demokrasi Güçleri, "Yaşasın Türkiye ve Suriye Haklarının Kardeşliği ve Barışı" adı altında yürüyüş düzenledi.

Samsun Emek ve Demokrasi Güçleri, "Yaşasın Türkiye ve Suriye Haklarının Kardeşliği ve Barışı" adı altında yürüyüş düzenledi.

Bazı sivil toplum örgütleri "Emek ve Demokrasi Güçleri" çatısı altında Öğretmenevi'nde önünde toplandı. Yürüyüşle ilgili Samsun Emniyet Müdürlüğü güvenlik önlemi aldı. İstiklal caddesi boyunca sloganlar eşliğinde Akbank önüne kadar yürüyen grup ellerindeki pankartlarla "Savaşa Hayır" dediler.

Emek ve Demokrasi Güçleri adına açıklama yapan KESK Dönem Sözcüsü Müşfik Veysel Erdoğan, "Bizler halkın, sokağın barış talebine kulak vermeyenlere inat sesimizi daha da büyütmeye kararlıyız. Ülkemizin NATO üsleriyle ve ABD'nin kanlı bir savaşa hazırlık yaptığı askeri üsleriyle kuşatılmasına, kanlı tarihe ortaklık edecek bir ülkeye dönüşmesine asla izin vermeyeceğiz. Şimdi savaş çığlıkları atanlara karşı, eşit özgür, bağımsız, barış içerisinde bir ülke mücadelesini hep birlikte büyütme zamanıdır" şeklinde konuştu. Basın açıklaması sonrası vatandaşlar olaysız bir şekilde dağıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Reyhanlı Türkiye Suriye Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title