Haberler

Rahatsızlanan Vatandaşı Kuru Soğanla Ayıltmaya Çalıştılar

Balıkesir'in Bandırma İlçesinde Yol Ortasında Rahatsızlanarak Yere Yığılan Bir Kişi Uzun Süre Ambulans Beklerken, Bazı Vatandaşlar İse 'İyi Gelir' Diyerek Rahatsızlanan Kişiye Kuru Soğan Yedirmeye Çalıştı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yol ortasında rahatsızlanarak yere yığılan bir kişi uzun süre ambulans beklerken, bazı vatandaşlar ise 'iyi gelir' diyerek rahatsızlanan kişiye kuru soğan yedirmeye çalıştı.

Kaşif Acar Caddesi üzerinde tatlı satarak geçimini sağlayan H.T. isimli şahıs, kalp ve sara rahatsızlığı nedeniyle fenalaşarak yere yığıldı. Yoldan gelip geçen vatandaşların bir kısmı yerde yatan ve düşmenin etkisiyle kafası kanayan vatandaşı görmezlikten gelirken, bir kısım meraklı vatandaş ise yerde yatan yaşlı adamı seyretti. Rahatsızlanan şahıs sokak ortasında yatarak ambulans bekledi. Yere düşünce kafası kanayan şahsa, bazı vatandaşlar kalp masajı yaparken bazıları ise kuru soğan yedirdiler. Bandırma'da bulunan tek 112 ekibinin başka acil bir vakada olmasından dolayı ambulansın geç gelmesi ise vatandaşların tepkisine yol açtı. Bir süre sonra olay yerine gelen 112 ekibinin müdahale ettiği şahıs hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

(MY-MEY) 20.03.2008 18:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title