Haberler

Piazza'da Doyuran Kampanya

Keyifli ve avantajlı kampanyaların adresi Kahramanmaraş Piazza’nın Doyuran Kampanyası’nda, ziyaretçiler yaptıkları alışverişlerden yemek kuponu kazanıyor.

Keyifli ve avantajlı kampanyaların adresi Kahramanmaraş Piazza'nın Doyuran Kampanyası'nda, ziyaretçiler yaptıkları alışverişlerden yemek kuponu kazanıyor.

Kahramanmaraş Piazza, düzenlediği "Doyuran Kampanya" sıyla ziyaretçilerine her 100 TL ve üzeri tutardaki alışverişleri için Piazza'daki restoran ve kafelerde geçerli olan yemek kuponu hediye ediyor.

4-8 Mayıs 2015 tarihleri arasında devam edecek olan kampanyaya alışverişleri karşılığında aldıkları fiş ya da faturalarla AVM giriş katta bulunan danışma birimine başvuran Piazza Club üyeleri faydalanabilecek. Piazza Club üyesi olmayan ziyaretçiler de danışmada ücretsiz olarak doldurabilecekleri başvuru formu ile kampanyadan faydalanabilecekler. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title