Haberler

Otomobil Sporları

Eskişehir Ralli'si sonuçlandı.

2014 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ikinci ayağı olan Eskişehir Rallisi'nde, Fatih Kara-Güray Karacar ikilisi birinci oldu.

Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından organize edilen ve dün başlayan 5. Eskişehir Rallisi, sona erdi. İki gün boyunca 10 özel etapta koşulan yarışı, Fatih Kara-Güray Karacar, 4.7 saniye farkla birinci olarak tamamladı. Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibi ikinci olurken, üçüncülüğü de Fransa'dan gelen konuk ekip Murat Doğral-Stephane Heitz kazandı. Türkiye'de ilk kez start alan Doğral, klasman dışı yarıştığı için şampiyona üçüncülük puanlarını, Burak Çukurova-Ünal Tezel ikilisi aldı.

Eskişehir Rallisi'nin ardından Fatih Kara ve Burak Çukurova, Türkiye Ralli Şampiyonası'nda liderlik basamağını paylaştı.

İlk günü lider tamamlayan Murat Bostancı-Onur Vatansever, ikinci gün 7.özel etapta yoldan çıkarak lider sürdürdüğü yarışa veda etmek zorunda kaldı. Bostancı'nın takım arkadaşı, Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz da aynı etapta mekanik arıza nedeniyle yarış dışı kaldı.

Yarışta N4 sınıfında birinci Hakkı Ağaoğlu-Nehir Yılmaz, RC3 sınıfında Tezcan Dalfidan-Sevilay Genç, RC4 sınıfı, İki çeker klasmanı ve genç pilotlar birinciliklerini Eskişehirli genç pilot Buğra Banaz ve Burak Erdener kazandı.

Kadın pilotlar birincisi, son 2 yılın Türkiye Kadınlar birincisi Simin Bıçakcıoğlu oldu. 304 kilometre uzunluğundaki 2 günlük mücadele sonunda kadın yardımcı pilotlar birincisi Nehir Yılmaz, genç yardımcı pilotlar birincisi ise Cemre Ergun oldu.

-"Zor bir yarış oldu"

Rallide birinci gelen ekibin pilotu Fatih Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zor bir yarış olduğu belirterek, şöyle konuştu:

"Hem gece yarışı olması hem de hava şartları nedeniyle tüm pilotlar açısından zor bir yarış oldu. İlk gün gece etabına start aldık, öndeki 4 spot farımız etabın yarısında düşünce görüş mesafemiz çok kısaldı, bu bizi çok zorladı. Bugün hızlı bir tempoyla başladık. Aksilik yaşayan arkadaşlarımız oldu, motorsporlarında herkesin başına gelebilir. Onlara geçmiş olsun diyorum." - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Fatih Kara Eskişehir Çukurova Türkiye Yerel Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title