Haberler

Ordu Valisi Yazarlarla Yemekte Bir Araya Geldi

Ordu Valisi Orhan Düzgün, 'Ordu 1.Karadeniz Kitap Fuarı'na katılan yazarlar ve yayınevi sahipleriyle düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Ordu Valisi Orhan Düzgün, ' Ordu 1. Karadeniz Kitap Fuarı'na katılan yazarlar ve yayınevi sahipleriyle düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Aktuğ Otel'de düzenlenen yemeğe, Vali Orhan Düzgün'ün yanı sıra Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Vali Yardımcısı Yemen Bayrak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Gülderen, Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Metin Celal, Basın Yayın Birliği Başkanı Münir Üstün, Ordu 1. Karadeniz Kitap Fuarı'na katılan yayınevlerinin sahipleri ve yazarlar katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Vali Orhan Düzgün, Ordulu kitapseverlerin fuara yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. Vali Düzgün, "Ordu Kültür Sanat Merkezimiz, kültür merkezi olarak yeterli büyüklükte ama bu fuar için çok fazla büyüklükte değil. Bu merkezi biraz daha canlandırmak, yaşatmak amacıyla bu fuarı bu kadar çok ilgi olacağını düşünmeden ilk adımları atmıştık. 30-40 yayıneviyle başlarız diye düşünmüştük ama gelen talepler 2 yayıncılar birliğimizin de gerekli ilgi alaka gösterilmesi sebebiyle çok fazla sayıda talep olunca, Ordu'nu plakası olan 52 yayınevimizle sınırlamak zorunda kaldık. Bugün de bazı şair ve yazarlarımızın hem imza günleri, hem de söyleyişleriyle Ordulular, Ordulu kitapseverler, gençlerimiz, yetişkinlerimiz benim aldığım duyumlara göre gerçekten çok memnun kalmışlar. İnşallah yayıncılarınızda bu fuardan memnun kalırlar" diye konuştu.

Kütüphaneler Haftası münasebetiyle Ordu Valiliği'nin düzenlediği Ordu 1. Karadeniz Fuarı'na katılan yayıncılara ve yazarlara teşekkür eden Vali Düzgün, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Ordu'da Kitap Fuarı'nın ilk kez yapılıyor olması, kitap fuarının ne olduğunu, fuarı ziyaret eden ziyaretçilerin bazıları sadece bir müze gezer gibi yani bir sergi olduğunu düşünüyor, yani kitap alışverişinin mümkün olduğunu bilmiyorlar. İnşallah bundan sonra da yapılacak olan fuarlarda daha çok ilgilinin belki bu süreyi daha da uzatarak kütüphaneler haftasının arifesindeki Cumartesi gününden başlatılarak 9 günlük programla cumartesiden diğer pazara kadar daha başarılı olmasını ümit ediyorum. Bugün aramızda bulunan yayıncılarımıza ve yazarlarımıza, fuarımıza katıldığınız için çok teşekkür ediyorum." - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vali Orhan Düzgün Orhan Düzgün Karadeniz Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title