Haberler

Öğrencinin Unuttuğu Çanta Paniğe Neden Oldu

Aydın'da Bir İlköğretim Okulu Öğrencisinin Alışveriş Merkezi Otoparkında Unuttuğu Çantası Korku ve Paniğe Neden Oldu. Bomba İmha Uzanmaları Tarafından Fünye ile Patlatılan Çantanın İçerisindeki Ders Kitapları ve Defterler Paramparça Oldu.

Aydın'da bir ilköğretim okulu öğrencisinin alışveriş merkezi otoparkında unuttuğu çantası korku ve paniğe neden oldu. Bomba imha uzanmaları tarafından fünye ile patlatılan çantanın içerisindeki ders kitapları ve defterler paramparça oldu.

Olay saat 14.30 sıralarında Aydın-İzmir E-87 Karayolu Yeni Dörtyol Mevkisinde bulunan bir alışveriş merkezine ait otoparkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otopark içerisinde park halinde bulunan araçların arasında şüpheli bir çanta bulunduğunun ihbar edilmesi ihbar edilmesi üzerine, polis ekipleri otopark çevresinde ve E-87 karayolunun otopark istikametinde bulunan bölümünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yerinin etrafını güvenlik çemberini alan polis ekipleri, vatandaşları da bölgeden uzaklaştırarak, otopark çevresindeki yaya trafiğini durdurdu. Bomba imha uzmanı ekiplerin olay yerine intikalinin ardından, koruyucu elbiselerini giyen uzmanlar çantaya patlatma düzeneği yerleştirerek patlattı. Çantanın bir ilköğretim okulu öğrencisi tarafından unutulduğu tespit edildi.

Alışveriş merkezi içerisinde ve çevrede kısa süreli de olsa korku ve paniğe neden olan şüpheli çantanın içerisinden kitap ve defter çıkması alışveriş merkezi çalışanları ve çevredeki vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

(MB-İK) 04.03.2008 16:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title