Haberler

Öğrencilere 'Gıda' Eğitimi Veriliyor

Adana Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Sarıçam ilçesindeki ilk ve ortaokullarda ‘Güvenilir Gıda, Alo Gıda 174 ve Ekmek İsrafı’ konularında eğitim veriliyor.

Adana Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Sarıçam ilçesindeki ilk ve ortaokullarda 'Güvenilir Gıda, Alo Gıda 174 ve Ekmek İsrafı' konularında eğitim veriliyor.

Sarıçam İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda Kontrolörleri Gamze Kötek, Gonca Şahin, Mahmut Aşçı ve Hasan Keyfiçatan tarafından verilen seminerde öğrencilere gıda eğitimi verildi. Öğrencilere ilk olarak, 'Güvenilir Gıda, Alo Gıda 174 ve Ekmek İsrafı' ile ilgili kamu spotları izletildi. Ardından ise bilinçli gıda tüketimi, gıda güvenliğinin amacı, yeterli ve dengeli beslenme, sağlıklı beslenmek için nelere dikkat edilmesi gerektiği, zararlı mikroorganizmalar ve gıda zehirlenmesi, gıda ürününü satın alırken dikkat edilecek hususlar, ekmeğin saklama koşulları, ekmek israfını önlemek için neler yapılması gerektiği gibi konular hakkında öğrenciler bilgilendirildi.

İlkokul müdür ve öğretmenleri, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü teknik elemanlarına verilen eğitimden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarıçam Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title