Haberler

Mustafa Demirci, Develililer'e Manevi İklim Yaşattı

Develi Belediyesi Ramazan Etkinlikleri adı altında bir program düzenledi.

Develi Belediyesi Ramazan Etkinlikleri adı altında bir program düzenledi. Programa katılan Mustafa Demirci, meydanı dolduran Develililer'e manevi iklim yaşattı.

Programa Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Mustafa Demirci, ünlü sunucu Fatma Beyza Gündoğan ve vatandaşlar katıldı. Program saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı ve Kur'an tilavetiyle başladı.

Programda açılış konuşmasını Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Develi Kaymakamı Murat Duru yaptı. Başkan Cabbar konuşmasında, "Ramazan ayının manevi iklimine uygun programlar yaparak bu manevi atmosferi yaşatmaya çalıştık. Bu bizim Ramazan'da son programımız. Bu programın bizde özel bir yeri var. Son programımızı Develili hemşerimiz Mustafa Demirci kardeşimizle kapatmak istedik. Bir süre sonra sizin yanınızda olacak hem ülkemizde hem ilçemizde çok sevilen bu hemşerimize dinleme fırsatı bulmuş olacağız. Bu vesileyle yaklaşmakta olan Kadir gecesi Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum" dedi.

Develi Kaymakamı Murat Duru ise "Görev yaptığım iki aylık süreç içerisinde Develi'yi sorduklarında Huzur Kenti diye tanımlıyorum. Bu hususta emeği geçen başta Belediye Başkanımız olmak üzere diğer sivil toplum kuruluşlarımıza ve Develi halkına çok teşekkür ediyorum. Buradan ülkemizi bölmek isteyen iç ve dış hainlere ve emperyal güçlere sesleniyorum. Bu Develi'mizdeki örnek birliktelik birlik ve beraberlik ülkemizin her köşesinde olduğu müddetçe hiçbir gücün ülkemizi bölmeye gücü yetmeyecek. Bu ezan susmayacak bu bayrak inmeyecek" diyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Selamlama konuşmalarının ardından Yasin Kaman'ın ney dinletisi ile birlikte program sunucusu Fatma Beyza Gündoğan şiirler okudu. Ney dinletisinin ardından sahneye çıkan Mustafa Demirci, çocukluğunun Develi'de geçtiğini belirterek, "Bu mübarek günlerde siz değerli hemşerilerimle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi. Birbirinden güzel ilahilerle Develililer'e maneviyat yüklü bir akşam yaşatan Demirci'ye program sonrası Başkan Cabbar ve Kaymakam Duru hediyeler takdim etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Develi Belediyesi Mustafa Demirci Mehmet Cabbar Murat Duru Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title