Haberler

Müsiad ile Medical Park Elazığ Hastanesi Arasında Protokol İmzalandı

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi ile Medical Park Elazığ Hastanesi arasında protokol imzalandı.

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi ile Medical Park Elazığ Hastanesi arasında protokol imzalandı.

MÜSİAD Elazığ Şubesi ile Medical Park Elazığ Hastanesi arasında sağlık protokolü imzalandı. MÜSİAD Elazığ Şubesi'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Şube Başkanı Av. İbrahim Gök, "Elazığ'da bugün çok kaliteli bir hizmet veren bir hastane teşkilatı ile karşı karşıyayız. Bu hastaneyi Elazığ'a kazandıran arkadaşlara teşekkür ediyoruz. O binada bu hizmetleri devam eden kurumsal bir yapı var ki, bu kurumsal yapının Elazığ'daki sağlık hizmetlerini hiç kimse gözardı edemez. İstiyoruz ki bu hizmetler uluslararası düzeyde çok daha aktif hale getirilsin. Sağlık hizmetlerini en uygun şartlarda üyelerimize kazandırmak, üyelerimizin bu sağlık hizmetlerinden en asgari ödemelerle isteklerini karşılamak amacıyla buradayız. Arkadaşlarla yaptığımız görüşmelerde MÜSİAD Elazığ şubesi üyelerine ciddi bir indirim öngördüler. Bunları bugün imza töreni ile resmiyete kavuşturmuş olduk" dedi.

Medical Park Elazığ Hastanesi Genel Müdürü Dr. İsmail Akdemir ise, "Elazığ Medical Park Hastanesi ile MÜSİAD arasında protokolü imzaladık. İnşallah bu protokol Elazığ MUSİAD üyelerimize faydalı olur ve bundan sonra da hastanemiz ile MÜSİAD arasında daha ciddi çalışmalar oluşmasına vesile olur" şeklinde konuştu.

İmzalanan protokol ile MÜSİAD üyeleri birinci dereceden yakınları, sağlıkla ilgili tüm tıbbi uygulamaları Medical Park Hastaneleri'nden indirimli olarak alabilecek. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Medical Park İbrahim Gök Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title