Haberler

Muhtarlara Köydes Yemeği

Sinop'un Ayancık İlçesinde Köydes Projeleri Muhtarlarında Katıldığı Bir Toplantıda Masaya Yatırıldı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ayancık İlçe Başkanlığı Tarafından Köy Muhtarlarına Yönelik Yemekli Toplantı Düzenlendi. Belediye Tesisleri'nde Gerçekleştirilen ve İlçe Genelinde Sürdürülen Köy Alt Yapısını Destekleme Projesi (Köydes) Çalışmalarının Detaylı Bir Şekilde Masaya Yatırıldığ...

Sinop'un Ayancık ilçesinde KÖYDES projeleri muhtarlarında katıldığı bir toplantıda masaya yatırıldı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ayancık İlçe Başkanlığı tarafından köy muhtarlarına yönelik yemekli toplantı düzenlendi. Belediye Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve ilçe genelinde sürdürülen Köy Alt Yapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) çalışmalarının detaylı bir şekilde masaya yatırıldığı programa Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, AK Parti İlçe Başkanı Aziz Akın, il genel meclis üyeleri Ramazan Aydın, Erkan Örnek ve partinin ilçe yönetim kurulu üyeleri ile muhtarlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından açılışı konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Aziz Akın, muhtarlarla il genel meclis üyelerinin koordineli çalışmalarından elde edilecek semerenin önemli olduğunu söyledi. Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün ise 3 yıllık belediye çalışmalarını anlattı. Ergün, konuşmasında, 2007 yılı sonuna kadar Ayancık-Yenikonak arası yolun tamamlanıp stabilize de olsa hizmete açılacağını kaydetti. Ergün, "Ateşe yakın olan ısınır. Birlik ve beraberlik içinde inşallah Ayancık-Sakız arası ana yol sorunumuzda çözüme kavuşacaktır" dedi.

Daha sonra söz verilen köy muhtarları, köyleri ile ilgili yaşadıkları sıkıntıları il genel meclis üyeleriyle paylaştı.

(NG-SA)

02.05.2007 16:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title