Haberler

Muhtarlar Uedaş'ın Hizmetlerinden Memnun

Nilüfer Muhtarlar Derneği yönetimi, Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) Genel Müdürü Mesut Efe’yi ziyaret etti.

Nilüfer Muhtarlar Derneği yönetimi, Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) Genel Müdürü Mesut Efe'yi ziyaret etti. Muhtarlar, UEDAŞ'ın çalışmalarından memnun olduklarını ifade etti.

Muhtarların elektrikle ilgili ihtiyaçlarını dinleyen UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, meselelerin çözümünde iletişimin önemine dikkat çekti. Merinos'ta bulunan UEDAŞ Genel Müdürlüğü binasında yapılan görüşmeye Nilüfer Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Yılmazer ve Nilüfer ilçesinin mahalle muhtarı katıldı. Nilüfer İşletme Müdürü Necdet Şensöz, İşletme Mühendisi Sami Kösehaliloğlu da ziyarette hazır bulundu.

Mahalle muhtarlarıyla Nilüfer'in ihtiyaç ve beklentileri konusunda fikir alışverişinde bulunan Efe, yatırımlarla birlikte enerji altyapısında büyük bir iyileşme sağladığını belirterek, "Yapılan çalışmalar sonucu elektrik kesinti sayısı ve süreleri asgariye indirildi. Bu toplantılarla iletişim sağlanıyor. Nilüfer, Bursa'mızın en büyük ve en önemli ilçelerinden biri. Bu bölgede ihtiyaçlar doğrultusunda eksik görülen noktalara en iyi ve en kaliteli hizmeti süratle götürme gayreti içerisindeyiz. Maksadımız, vatandaşlarımıza kesintisiz enerji hizmeti vermek. Halkımızdan gelen taleplerin bize ulaşmasında önemli rol üstlenen muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Nilüfer Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Yılmazer ise, geçmişe naz aran muhtarların taleplerinin daha hızlı karşılandığını ve iletişimin daha kolay olduğunu belirterek, yapılan hizmetlerden dolayı Mesut Efe'ye teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Merinos Uludağ Yerel Haberler

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title