Haberler

Muğla'da İlk Yarının Takımı Ortaca Belediyespor

Güncelleme:

Muğla Süper Amatör Lig'de rakibini 4 puan geride bırakmayan Ortaca Belediyespor, başarılı bir performans sergiledi.

Muğla Süper Amatör Lig'de ilk yarıda aldığı başarılı sonuçlarla en yakın rakibini 4 puan geride bırakmayan Ortaca Belediyespor, başarılı bir performans sergiledi.

Ortaca Belediyespor;

oynadığı 11 karşılaşmada 9 galibiyet, 2 beraberlik; attığı 37 gole karşılık olarak kalesinde sadece 6 gol gören siyah beyazlı ekip, yenilmeden ilk yarının takımı olmayı başardı. Lige başlamadan önce teknik direk direktörlüğe Egemen Barış'ı, yardımcılığına Deniz Kibar ve kaleci antrenörlüğünü Teoman Aktaş'ı getirerek yepyeni bir takım kuran Ortaca Belediyespor yöneticilerinin başarısı boşa çıkmadı.

İlk yarının değerlendirmesini yapan Ortaca Belideyespor Teknik Direktörü Egemen Urhan, Teknik Direktör Yardımcısı Deniz Kibar ve Kaleci Antrenörü Teman Aktaş tarafından verilen bilgide; " 22 Ağustos Ayı itibari ile sezonumuzu açtık. Sezonu açarken hedefimiz belliydi. Bu sene hedefimiz Ortaca Belediye Spor'u bir üst lig olan BAL ligine çıkarmaktı. Şampiyonluk yaşayıp, baraj maçında olumlu bir sonuç almaktı. Bu hedeflerimiz doğrultusunda transferler yaptık. Kalitesi, kişiliği ve oyunculuğu kanıtlanmış oyunculardan takım kurup, riski en aza indirmeye çalıştık. Bu anlamda ilk yarı itibari ile baktığımızda oyuncu gurubumuzda hedefi tutturduğumuza inanıyoruz. Maçlara da bakacak olursak; bir Milas beraberliğimiz var. Ayrıca Akyaka maçında olan beraberlik beklemediğimiz bir durumdu. Biz yaşanan bu durumlardan ders alarak bir daha yaşanmaması için çalışıyoruz. Bununda olumlu sinyallerini alıyoruz. Onun dışında diğer maçlarımız olumlu gitti. Birçok anlamda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Puan tablosu olarakta sonuç ortada lideriz. Devre arasına en iyi şekilde girdik. Bundan sonrada bu devre arasında ikinci yarı için hazırlanacağız. Birinci yarıda ki başarılı dönemimiz gibi, ikinci yarıyı da geçirmek istiyoruz. Mayıs Ayı'nda baraj maçında başarılı olacağımıza inanıyorum. Ortaca halkından da bir isteğim ise, takımlarının yanlarında olsunlar. Baraj maçı Muğla'da oynanacak; tüm Muğla sahaya takımlarını desteklemek için gelecektir. Ben bütün Ortaca Halkına da orada görmek istiyorum. Muğla'nın sahasında oynanacak bir maç. Muğla'nın seyircisinin avantajına olacaktır. İnşallah o maçı oynamaya hak kazanırız. O maçı da geçip, Ortaca Halkının desteğini alarak bir üst lige çıkarız. Bu başarılı ilk yarının ardından sporcularımız 5 günlük izini hak etti" diye konuştu.

Ortaca Belediye Spor Kulüp Başkanı Metin Yıldırım ise, ilk yarı için yaptığı değerlendirmesinde; "2012-2013 Futbol sezonunda şampiyonluk iddiasıyla yola cıkan takımımız Ortaca Belediye Spor Yönetim Kurulu olarak ilk önce bir önceki sezonda ilimiz takımı Muğlaspor ile BAL ligi'nde final oynayan teknik ekiple anlaşarak başladık. Bu aşamadan sonra Ortaca İlçesi'ne layık futbolculuğun yanı sıra kişilik ve karakteri ile ön plana çıkabilecek, Ortaca Belediye Spor un formasını taşıyabilecek oyuncularla takımımızı kurmaya çalıştık. Şu an itibarıyla bu hedefi tutturduğumuzu düşünüyoruz. Sportif anlamda değerlendirecek olur sakta; Süper Amatör Takımımız ligin ilk yarısında oynadığı 11 maçta 9 galibiyet 2 beraberlik alarak 29 puan toplamış ve en yakın rakibi Yeni Milasspor'un 4 puan önünde lider tamamlayarak sportif hedefimize emin adımlarla devam ettiğimizi göstermiştir.

İlk yarı maçlarının sona ermesinden sonra lige verilen bir aylık süre nedeniyle futbolculara 5 günlük izin verilmiş olup, 05.01.2013 tarihinde yeniden toplanarak 3 Şubatta başlayacak olan ikinci yarı maçları izin çalışmalarına başlamıştır. Çalışmalarımız sadece (A) takımından ibaret olmayıp, alt yapımızın U-13 yaş grubundan U-19

yaş grubuna kadar Ortaca'nın gençleriyle yoğun bir çalışma temposu içersinde hem kısa vadeli gençlerimize öz güven kazandıracaktır. Bu başarıların yanında geleceğin Ortaca Belediye Spor'un Ortacalı oyunculardan kurulması hedeflenmektedir. Bunun yanında en önemli hedeflerimizden biriside Ortacalı gençlerimizin Ortaca Belediye Spor'un formasını temsil ettikten sonra, ülkemizin üst liglerinde Ortacayı temsil edebilecek futbolcuları ülke futboluna kazandırmaktır. Futbolda olduğu gibi

Aroma Erkekler Voleybol 3.liginde mücadele eden takımımız ilk yarı maçlarını tamamlamış ve ikinci yarı hazırlıklarına başlamıştır. Futbolda olduğu gibi Voleybolda' da hedefimiz şampiyonluktur. Ligin ilk yarısında olduğu gibi, ikinci yarısında da aynı başarıları göstererek hedefimiz olan şampiyonluğa halkımızın da desteği ile ulaşacağımıza inanıyorum.

Bu başarıda emeği geçen Teknik heyetimize; Hocalarımıza, Futbolcularımıza, İdarecilerimize, Personelimize ve bizi sahada destekleyen halkımıza teşekkür ederim" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ortaca Teoman Muğla Yerel Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title