Haberler

Mtosb, Tahran Uluslararası Sanayi Fuarı'na Katıldı

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB), İran’da düzenlenen 15. Tahran Uluslararası Sanayi Fuarı’na (Tehran Industry International Exhibition) katıldı.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB), İran'da düzenlenen 15. Tahran Uluslararası Sanayi Fuarı'na (Tehran Industry International Exhibition) katıldı. MTOSB, fuarda 40 kişilik sanayici ekibiyle Mersin'i tanıttı.

Yurt içinde olduğu kadar yurt dışındaki önemli fuarlara da ilgi gösteren MTOSB sanayicisi, İran'ın başkenti Tahran'da 5-8 Ekim 2015 tarihleri arasında 15. kez düzenlenen ve birçok ülkeden binlerce kişinin katıldığı Tahran Uluslararası Sanayi Fuarı'na, 40 sanayici ile çıkarma yaptı. Fuarda MTOSB adına açılan stantta, firmaların katalogları ve ürünleri tanıtılırken, fuara katılan sanayiciler birçok iş görüşmesi yaptılar. İran'a uygulanan ambargonun kaldırılması sonucunda bu fuara katılmak istediklerini belirten sanayiciler, "12 yıldır devam eden ambargo bu yıl Temmuz ayında yapılan görüşmeler ile kaldırıldı. Ambargonun kalkması ile birlikte Türkiye'nin ticaret hacminin aratacağı görüşündeyiz. İran'da çok sıcak şekilde karşılandık ve önemli görüşmelerde bulunduk. Önümüzdeki günlerde Mersin ile İran arasındaki ticaretin artacağı görüşündeyiz" dediler.

MTOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Özozan, Ergül Kaptan ve MTOSB Bölge Müdürü Halil Yılmaz'ın da katıldığı fuarda açılan stant büyük ilgi gördü. 42 holün bulunduğu ve İran'ın önemli fuarlarından kabul edilen Tahran Uluslararası Sanayi Fuarı'ndaki MTOSB standını her gün binlerce kişi ziyaret etti. Türk firmaların büyük ilgi gösterdiği fuar sonrasında MTOSB heyeti İran'ın tarihi yerlerini de gezdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tahran Tarsus Mersin İran Yerel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title