Haberler

Milletvekillerinden Bakan Arslan'a Ziyaret

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü ve Murat Demir ile birlikte Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı ziyaret ederek, Bartın ile Kastamonu’yu ilgilendiren karayolu yatırımlarını görüştü.

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü ve Murat Demir ile birlikte Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı ziyaret ederek, Bartın ile Kastamonu'yu ilgilendiren karayolu yatırımlarını görüştü.

Tunç ve Köylü ve Demir, Bakan Arslan ile Bartın-Kurucaşile-Cide karayolunun yapım çalışmaları ve geçen hafta sel afetinden hasar gören yolların ve yıkılan köprülerin yapılması ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

"Viyadük tamamlanmak üzere "

Ulaştırma Bakanına yaptıkları ziyaretin ardından açıklama yapan Milletvekili Tunç, Bartın-Kurucaşile karayolunun, Bartın'dan Avara (Kalaycı) köyüne kadar 25 kilometresinin Çakraz tünelleri ile birlikte bölünmüş yol olarak tamamlandığını, Avara'dan Meydan köyüne kadar olan bölümde Cumayanı tünellerinin yapımının tamamlandığını, Dizlermezeci viyadüklerinin tamamlanmak üzere olduğunu ve Dizlermezeci'den Meydan köyüne kadar olan tünellerin de yapımına başlandığını belirtti.

Tunç "Cide-Kurucaşile karayolunun uygulama projelerinin yapılmakta olduğunu, proje çalışmaların ardından bu bölümde de yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini tüm bu konuları ve Bartın'daki diğer karayolu çalışmaları ile ilgili olarak Sayın Bakanımıza taleplerimizi ilettik" dedi. AK Parti iktidarında Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının Bartın'da gerçekleştirmiş olduğu yatırım tutarının 814 milyon lira olduğunu, devam eden yatırım tutarının ise 1 milyar lirayı aştığını belirten Milletvekili Tunç; "Bu dev yatırımlar nedeniyle Sayın Başbakanımıza ve Ulaştırma Bakanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Arslan AK Parti Bartın Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title