Haberler

Mersin'de Gelin Arabasıyla Kuyumcuya Soygun Girişimi

Mersin'de Kar Maskeli 3 Soyguncu, Gelin Arabası Süsü Verdikleri Bir Araçla Kuyumcu Dükkanını Soymak İstedi. Silahlı Soyguncular, Direnen Kuyumcu ile Yanındaki İşçisini Tabanca ile Vurarak Yaralarken, Hiç Bir Şey Alamadan Kaçtılar.

Mersin'de kar maskeli 3 soyguncu, gelin arabası süsü verdikleri bir araçla kuyumcu dükkanını soymak istedi. Silahlı soyguncular, direnen kuyumcu ile yanındaki işçisini tabanca ile vurarak yaralarken, hiç bir şey alamadan kaçtılar.

Olay, Mithat Toroğlu Mahallesi Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde bulunan Süleyman Gök'e ait Sema Kuyumcusu adlı iş yerinde meydana geldi.

Silahlı ve maskeli olduğu belirlenen 3 kişi, plakasına "Evleniyoruz" yazılmış aracı kuyumcunun önüne park ettikten sonra içeriye girdi. 3 soyguncu, kuyumcuda bulunanlara, bunun bir soygun olduğunu söyleyerek vitrindeki altınları yanlarında getirdikleri torbaya koymasını istediler. Ancak, iş yeri sahibi Süleyman Gök (51), alarma basmak için hamle yapmak istedi. Bunun üzerine soygunculardan biri üzerinde bulunan tabancası ile iş yeri sahibi Süleyman Gök ile işçisi Reşat Özden'in (34) üzerine kurşun yağdırdı.

Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanarak yere düşen Gök ve Özden, çevreden yetişenler tarafından olay yerine çağrılan ambulanslarla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gelişme üzerine paniğe kapılan soyguncular, kuyumcudan hiç bir şey almadan geldikleri araca binerek olay yerinden hızla uzaklaştılar. Olay üzerine çevreyi saran ekipler soyguncuların yakalanması için çalışma başlattı. Kent giriş ve çıkışları tutulurken eşkalleri belirlenen soyguncuların yakalanmasına çalışılıyor.

(ÖT-AB-AB-Y)

08.11.2007 18:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title