Haberler

Meram'da Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Meram İlçe Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında belediyede çalışan 220 memura sosyal denge yardımı yapıldı.

Meram Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan sözleşme imza törenine Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, BEM-BİR-SEN Konya Şube Başkanı Sait Közoğlu ve belediye çalışanları katıldı.

İmza töreninde konuşan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, sözleşmenin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, tek amaçlarının Meram halkına en güzel şekilde hizmet etmek olduğunu söyledi. Mazbatayı 1 ay önce alarak göreve başladıklarını hatırlatan Başkan Toru, "Tabii ki bu süreçte yoğun bir şekilde tebrik ziyaretleri oldu. Bir yandan da iş programlarımızı düzenlemeye yönelik çalışmalar yaptık. Cuma günü itibariyle süresi dolan Sosyal Denge Sözleşmesi'ni (SDS) yeniden değerlendirdik ve bugün itibariyle de imza altına alıyoruz. Bayram ikramiyeleri ve el-kart ile ilgili düzenlememizden de arkadaşlarımız yararlanabilecek. Sözleşmenin tüm memurlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Sosyal Denge Sözleşmesi'nden ayrı bir mutluluk duyduklarını ifade eden BEM-BİR-SEN Konya Şube Başkanı Sait Közoğlu da, "İş ve aile hayatımıza olumlu bir şekilde yansıyor ve motivasyonumuzu artırıyor. Bu SDS'nin hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. İnşallah biz de tüm memur arkadaşlarımızla birlikte ekip olarak başkanımıza destek olacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Toru ve Sendika Başkanı Közoğlu, Meram Belediyesi'ndeki 220 memuru kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi'ni imza altına aldı. Közoğlu, Başkan Toru'ya çini tabak hediye etti. Belediyenin BEM-BİR-SEN Temsilcisi Şaban Dişçi da tüm memurlar adına Başkan Toru'ya çiçek takdim etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Meram Belediyesi Fatma Toru Konya Yerel Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title