Haberler

Manisa Gazeteciler Cemiyeti'nden Başkan Ergün ve Çelik'e Ziyaret

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen genel kurul ile Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na yeniden seçilen Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen genel kurul ile Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı'na yeniden seçilen Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni yönetimini ağırladı. Başkan Ergün'e çiçek takdim eden Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, 1957 yılında kurulan Manisa Gazeteciler Cemiyeti'nin olağan genel kurulunun geçtiğimiz hafta gerçekleştirildiğini belirtti. Manisa'da bugüne kadar sağlanan birlik ve beraberliğin son genel kurulda da sürdürüldüğünü söyleyen Aytaç, "Manisa'mız büyükşehir olduğu için 5 kişilik yönetimimizi tüzük değişikliği ile 7 kişiye çıkardık. Genç ve değerli iki arkadaşımız da ekibimize katıldı. Sağlıklı bir kongre ile tekrar görev başına geldik. Birlik, beraberlik ve istikrarın olduğu yerlerde demokrasi kuralları içerisinde başarı da arkasından gelir. Bu genel kurulda da Büyükşehir Belediyesi olarak sağladığınız destek dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

AYTAÇ VE YENİ YÖNETİMİNİ TEBRİK ETTİ

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, "Vatandaşı bilgilendirme noktasında verdiğiniz hizmet takdire şayan. Bunu her zaman her ortamda ifade ediyorum. Sonuçta zor bir görev. Bu görevi de yıllardan beri başarıyla götürüyorsunuz. Bundan sonraki süreçte de görevinizi başarıyla sürdüreceğinizden hiç şüphem yok. Yönetime yeni katılan genç arkadaşlarımıza da hayırlı olsun diyorum. İnşallah gazetecilerin hakları da daha iyi noktalara gelir. Bundan sonraki süreçte de haklarınızın verilmesi noktasındaki bende buradan bir aracı olarak bir kere daha dile getirmiş olayım" diye konuştu.

ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NE ZİYARET

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetimi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik' i de makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çelik' in yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Hasan Karabulut ve Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir hazır bulundu. Manisa basınında 35 yıldır bir birliktelik olduğunu ifade eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç "1957 yılında kurulmuş olan Manisa Gazeteciler Cemiyetimiz geçtiğimiz hafta genel kurulunu gerçekleştirdi. Bu olağan kongremizde Manisa basınında 35 yıldır süren birlik ve beraberliğin bir kez daha hem yerel hem ulusal basın mensuplarımız arasında sürmüş olmasının mutluluğunu yaşadık. Bu kongremizde Manisa'nın Büyükşehir olmasını göz önünde bulundurarak tüzük değişikliğine gittik. Daha önceki yönetimlerde 5 kişi olan yönetim kurulu sayımızı 7 ye çıkarmış olduk ve 2 tane genç kardeşimizi yönetim kurulumuza dahil ettik. Manisa Gazeteciler Cemiyeti'mizin 103 üyesi bulunmaktadır. Kongremizde 85 üyemiz katıldı. Tüm üyelerimizin desteği ile yeniden yönetimimizi oluşturduk. Bu gün de ilk olarak valimizden başlayarak protokol ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye başladık. Geçtiğimiz hafta yaptığımız genel kurulumuzda bizlere büyük destek olan Şehzadeler Belediye Başkanı olarak şahsınıza, başkan yardımcılarımız Bilal Demir ve Ahmet Songüler' e çok teşekkür ediyorum" dedi.

"CEMİYETİMİZİN VE GAZETECİLERİMİZİN YANINDAYIZ"

Gazetecilerin her türlü koşulda görev yaptığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Değerli Gazeteciler Cemiyet Başkanımız Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyelerine Şehzadeler Belediyemize hoş geldiniz diyorum. Geçtiğimiz hafta yapılan kongrede bütün gazeteci arkadaşlarımızın oyunu alan mevut başkanımız ve yönetimi tekrardan göreve devam ettiler. Yönetime yeni giren 2 genç arkadaşımıza da başarılar diliyorum. Manisa' da ki gazetecilerin en güzel şekilde temsil edildiği bir merkez Gazeteciler Cemiyeti. Bizde Şehzadeler Belediyesi olarak Cemiyetimiz ile kurumsal bir şekilde görüşüyoruz. Çünkü gazeteci arkadaşlarımızın hangi şartlar altında çalıştıklarını çok iyi biliyoruz. Bizler her koşulda çalıştığımızda gazeteci kardeşlerimiz de bizlerle bir arada oluyor.Bu bağlamda da yönetenlerin yönetilenlerle iletişimini sağlanması. Yaptığımız hizmetlerimizin kamuoyuna yansıması, kamuoyunun taleplerinin de yöneticileri iletilmesi noktasında bir köprü vazifesi görüyorlar. Çağdaş ve gelişmiş demokrasilerin olmazsa olmazı güçlü özgür, hür bir basındır. Buna inanıyoruz. Bu güne kadarda bu noktada sağlıklı ilişkilerimiz oldu. Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız şehrimize uzun yıllar hizmet etmiş uzun yıllar siyaset yapmış bir ağabeyimiz. Onun bilgilerinden, birikimlerinde ve tecrübelerinden istifade ediyoruz.Yine yönetiminde de birikimli ve tecrübeli, Şehrimize hizmet etmiş abilerimiz olduğu gibi gençler ve hanımefendiler de bulunmakta. Güzel bir sinerji oluşturulmuş durumda. Yeni dönemde hepinize başarılar diliyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak Gazeteciler Cemiyetimizin ve gazeteci arkadaşlarımızın yanındayız.Üzerimize düşen ne olursa bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da katkı sunmaya destek vermeye devam edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Ömer Faruk Çelik Cengiz Ergün Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title