Haberler

Lojistik Sektörü Btso'da Masaya Yatırıldı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde faaliyet gösteren meslek komitelerinin sektörlerinde yaşadıkları sorunlara çözmeye dönük adımlarını sürdürüyor.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde faaliyet gösteren meslek komitelerinin sektörlerinde yaşadıkları sorunlara çözmeye dönük adımlarını sürdürüyor. BTSO son olarak lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmaların sigortacılık konusunda yaşadıkları sorunları masaya yatırdı.

BTSO Altıparmak Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen toplantıya BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Hüseyin Kasap, BTSO Meclis Üyesi ve 48. Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Aydın Kalyoncu ve komite üyeleri ile ilçe ticaret ve sanayi odaları üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Duran, komitelerin ve konseylerin çalışmalarıyla BTSO'nun projelerine yön verdiğini ifade etti. Bursa'nın ülke ekonomisinin lider şehirleri arasında bulunduğunu, bu nedenle kentteki ekonomik faaliyetlerin de yoğun olarak gerçekleştiğini belirten İlker Duran, komite ve konseylerin görüşlerini rapor haline getirerek en üst düzeyde ele aldıklarını belirtti.

"FİYATLARDA STANDART YOK"

BTSO Meclis Üyesi ve 48. Meslek Komitesi Başkanı Kalyoncu da lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmaların sigortacılık alanında son dönemde önemli sorunlarla karşı karşıya kaldığını söyledi. Sigorta şirketlerinin fiyat farklılıklarının sektörü olumsuz etkilediğini dile getiren Mehmet Aydın Kalyoncu, "Sigorta şirketlerinin fiyatlarında standart oluşmalı" dedi.

"PROFESYONEL ARACILARLA ÇALIŞIN"

TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Hüseyin Kasap ise "Lojistik sektörü iş yapıyorsa Türkiye'nin bütün sektörleri büyüyor demektir. Sizler varsanız sigorta işi yürüyor demektir" diye konuştu. Lojistik firmalarının yaşadıkları sorunların temelinde trafik sigortasındaki olağanüstü artışların olduğunu belirten Kasap, firmalara profesyonel aracılarla çalışmaları tavsiyesinde bulundu. Tramer sisteminde yapılan değişiklikle sigorta şirketlerinin araçla ilgili tüm bilgilere ulaşılabildiğine dikkat çeken Kasap, "İyi sicile sahipseniz, hasar priminde de pazarlık gücü kazanabilirsiniz. Sektördeki firmaların birlikte ve güçlü hareket etmeleri önemli kazanımlar sağlayabilir" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından sektörün güçlü ve zayıf yönleri ile çözüm önerileri de raporlandı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlker Duran Türkiye Aydın Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title