Haberler

Kütahya'daki silahlı çatışmaya olayına 2 tutuklama

Güncelleme:

Kütahya'daki silahlı çatışmaya olayına 2 tutuklama Kütahya'da, 23 Nisan günü alkollü eğlence mekanında 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı silahlı çatışmanın 9 şüphelisinden ikisi tutuklandı.

Kütahya'daki silahlı çatışmaya olayına 2 tutuklama

KÜTAHYA - Kütahya'da, 23 Nisan günü alkollü eğlence mekanında 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı silahlı çatışmanın 9 şüphelisinden ikisi tutuklandı.

Vefa Mahallesi'ndeki eğlence mekanında Ramazan Bayramının üçüncü günü meydana gelen olayda husumetli iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 43 yaşındaki Ali Üyüklü hayatını kaybederken, Ö.Ç. B.T. ve M.T. ise yaralanmıştı.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü'nce başlatılan soruşturma kapsamında F.M. S.K., B.K. ve Y.E. yakalanarak gözaltına alınmıştı. Emniyette ifadeleri alınan 9 şüpheli, işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek, adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden F.M. ve S.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 7 şüphelinin adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

23 Nisan Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title