Haberler

Kurban Bayramı'na Doğru

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Harran Üniversitesi (HRÜ) Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşlatın, Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Harran Üniversitesi (HRÜ) Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşlatın, Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Demirkol, mesajında, bayramların birlik içinde olmanın güzelliğinin keşfedildiği hayırlı günler olduğunu belirtti.

Kurban Bayramına erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Demirkol, şunları kaydetti:

"Umuyorum herkes için sağlıklı, huzurla dolu, hatırlanmaya değer, güzel bir bayram olur. Biz de bu bayramın umduğumuz tüm bu temennilerle geçmesi adına elimizden gelen tüm gayreti ekiplerimizle gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz."

HRÜ Rektörü Taşlatın

Taşlatın da sevinç, mutluluk ve bir araya toplanmanın günü olan bayramın toplumsal barışa katkı sağlaması temennisinde bulundu.

- Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yavuz,

Yavuz ise bayramın saygı ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendiren, toplumsal paylaşma, yardımlaşma, bütünleşme duygularını zirveye ulaştırdığını belirterek, bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Yavuz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ülkesi ve vatanının bekası için canlarını feda eden şehitlerimizin ailelerine, çocuklarına, kahraman gazilerimize, yetimlerimize her zaman sahip çıkan aziz milletimizin, bu bayram gününde de onların yanında olarak duygularına ortak olacaklarına gönülden inanıyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Harran Üniversitesi Kurban Bayramı Fevzi Demirkol Şanlıurfa Yerel Haberler

title