Haberler

Ktso, İpsala ve Enez'de Temsilcilik Açacak

Keşan Ticaret Sanayi Odası (Ktso) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Üyelere Daha Etkin Hizmet Verebilmek Amacı ile İpsala ve Enez İlçelerinde Temsilcilik Açılacağını Bildirdi.

Keşan Ticaret Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, üyelere daha etkin hizmet verebilmek amacı ile İpsala ve Enez ilçelerinde temsilcilik açılacağını bildirdi.

Başkan Helvacıoğlu, yaptığı açıklamada, İpsala'da 200, Enez'de 100 üyeleri olduğunu belirterek, "İpsala ve Enez ilçelerimizde bulunan üyelerimizin sorunlarını yerinde tespit etmek ve onlara daha iyi hizmet etmek için temsilcilik açmaya karar verdik. Bunun için İpsala'da Ticaret Borsası'nda, Enez'de de Esnaf Odaları'nda belirli günlerde bir personelimizi görevlendirerek üyelerimizin emrinde olacağız. Personelimiz İpsala'da Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri; Enez'de Cuma Günü görev yapacak" dedi.

(ÖÇ-RA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title