Haberler

Kıyafetini Çıkarıp Çaldığı Eşofmanları Giyip Gitti

Sivas'ta gece saatlerinde bir ucuzluk mağazasına giren kimliği belirsiz bir kişi üzerindeki gömlek ve kot pantolonu çıkararak mağazadan çaldığı 60 TL'lik eşofmanları giyip gitti.

Sivas'ta gece saatlerinde bir ucuzluk mağazasına giren kimliği belirsiz bir kişi üzerindeki gömlek ve kot pantolonu çıkararak mağazadan çaldığı 60 TL'lik eşofmanları giyip gitti. Mağazayı açtıklarında hırsızın kıyafetlerini iş yerinde bulan ve kasadan da 200 TL para çalındığını farkeden işyeri sahipleri polise haber verdi.

Kepenek Caddesi'nde hizmet veren Hedef Tekstil Ucuzluk Pazarı yetkilileri iddiaya göre akşam saat 23. 00'da iş yerinin elektriğini kapattıktan sonra mağazayı kilitleyip gitti. Sabah iş yerinin kapasını açık olduğunu gören içeride bir erkek gömleği ile kot pantolon bulan mağaza yetkilileri kasadan 200 TL civarında nakit para ve bazı ürünlerin eksik olduğunu farketti. Bunun üzerine polis ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri iş yerinde parmak izi incelemesi yaptı. İş yerindeki güvenlik kameralarından birinin de yönünün değiştirildiğini gören ekipler mağazadaki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Polisin yaptığı incelemede iş yerindeki güvenlik kameralarının şartellerin indirilmesi ile kayıt dışı kaldığı bu nedenle de olay anını kayıt etmediği belirlendi.

İş yeri sahiplerdinden Ayhan Aktan hırsızlık olayını gerçekleştiren kişi yada kişilerin en kısa zamanda yakalanmasını isteyerek, "Sabah iş yerine geldiğimizde kapının açık olduğunu ve içeride bize ait olmayan erkek gömleği ve kot pantolonunun olduğunu gördük. Yaptığımız incelemede de kasadan 200 TL civarında para, mağazadanda eşofman takımı ve tişört gibi ürünlerin çalındığını farkettik. Sanırım hırsız üzerindeki kıyafetleri çıkarmış ve buradan çaldığı eşofmanı giyip gitmiş. Kıyafetlerini de burada bırakması bize ilginç geldi." dedi.

Mağazalarında 4 güvenlik kamerasının buluduğunu belirten Aktan, "Hırsız içeri girdiğinde güvenlik kameralarından birinin yönünü değiştirmiş. Ancak diğerlerine dokunmamış. Polis kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Ancak güç kaynağı gerekli enerjiyi vermediği için kameralar kayıt yapamamış." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title