Haberler

Kitap Fuarı'nın Sınırları Doğu Marmara'yı Aştı

Uluslararası Fuar Merkezi’nde sekizincisi gerçekleştirilen Kocaeli Kitap Fuarı, ziyaretçi profiliyle Doğu Marmara sınırlarını aştı.

Uluslararası Fuar Merkezi'nde sekizincisi gerçekleştirilen Kocaeli Kitap Fuarı, ziyaretçi profiliyle Doğu Marmara sınırlarını aştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından sekizincisi düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı, bu yıl da çevre illerden yoğun talep görüyor. Açıldığı ilk yıl Doğu Marmara'nın kitap fuarı olma iddiasını taşıyan Kocaeli Kitap Fuarı, birçok bölgeden insan akınına uğruyor. Geçtiğimiz yıllarda Yalova, Bursa, Düzce, Adapazarı gibi yakın illerin rağbet gösterdiği fuarda bu yıl Konya, Aksaray, İzmir, Mersin, Kayseri, Kırklareli, Edirne gibi illerden de katılımın olması dikkat çekti.

Fuar merkezinde gerçekleştirilen etkinliklerden, "Kılavuz Gençlik Avlusu ve Medeniyetler Mirası Ortak Geçmiş Ortak Gelecek" projeleri ile Doğu Marmara'nın sınırlarını aştığını gözler önüne serdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title