Haberler

Kılıç Holding Çalışanlarına Mesleki Eğitim Sertifikası

Muğla'da faaliyet gösteren Türkiye'nin balık ihracat rekortmeni Kılıç Holding İnsan Kaynakları Direktörlüğü, Çalışma ve İl Kurumu İl Müdürlüğü ve Muğla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile işbirliğinde düzenlenen "Çalışanların Mesleki Eğitimi"...

Muğla'da faaliyet gösteren Türkiye'nin balık ihracat rekortmeni Kılıç Holding İnsan Kaynakları Direktörlüğü, Çalışma ve İl Kurumu İl Müdürlüğü ve Muğla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile işbirliğinde düzenlenen "Çalışanların Mesleki Eğitimi" programı sonunda Kılıç Holding çalışanlarının sertifikaları Vali Mustafa Hakan Güvençer tarafından verildi. Kılıç Holdingde kaynakçılık mesleğinde 25 kişiye, su ürünleri işlemeciliği mesleğinde ise eğitimini tamamlayan 76 kişiye mesleki yeterlilik belgesi verildi.

Kılıç Holding merkezi hizmet binasında düzenlenen sertifika törenine Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlyas Sarıyerli, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Kılıç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç ile eğitimlerini tamamlayan personel katıldı.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, törende yaptığı konuşmada, Kılıç Holding yönetim kuruluna ve tüm çalışanlara emeklerinden ve ülke ekonomisine katkılarından dolayı teşekkür etti. Çalışanların eğitiminin önemine değinen Vali Güvençer, İş Sağlığı Güvenliği Kanunu ile hem çalışanların hem de işverenlerin maddi ve manevi kazanımlar elde edeceklerini söyledi.

İl Müdürü İlyas Sarıyerli ise yaptığı konuşmada, bu çalışma ile işveren açısından İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hükümleri yerine getirildiğini, "Kamu" açısından da eğitim faaliyeti yapılarak istihdamın korunmasına ve geliştirilmesine katkıda bulunulduğunu açıkladı.

Konuşmaların ardından mesleki eğitimlerini tamamlayan Kılıç Holding bünyesindeki 101 çalışanın sertifikaları Vali Güvençer ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Hakan Güvençer Orhan Kılıç Türkiye Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title