Haberler

Kesob Başkanı Mustafa Alan'dan Kandil Mesajı

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (KESOB) Mustafa Alan, Miraç kandili nedeniyle mesaj yayınladı.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (KESOB) Mustafa Alan, Miraç kandili nedeniyle mesaj yayınladı.

Alan, "Ne mutlu ki; içinde bulunduğumuz Mübarek Üç Aylarda Regaip Kandiliyle başlayan mukaddes gecelere erişme mutluluğumuz, bugün birçok hikmet, sır ve bereketi barındıran Miraç Kandilini idrak edecek olma sevincimizle devam etmektedir"ifadesinde bulunarak mesajına şu şekilde devam etti:

"Bu mübarek gece de, sevgili Peygamberimizin yaşadığı bu büyük mucize olay, sadece kendisi için değil, tüm insanlık için müjdeler içermektedir. Bu geceyi tekrar insanlığın kurtuluşuna vesile olması için değerlendirmeli ve bir ganimet bilmeliyiz. İnsanlık bugün, her zamankinden daha fazla sevgiye, huzura ve barışa muhtaçtır. Bu mübarek günde, Müslümanlar olarak birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeli, kırgınlıklarımızı unutmalı, yaşlılarımızı hatırlamalı ve herkesin elimizden geldiği kadar gönlünü almaya çalışmalıyız.

Bu vesile ile tüm İslam aleminin, tüm hemşerilerimizin ve esnaf sanatkarlarımızın mübarek Miraç Kandilini tebrik eder, bu kutlu gün ve gecelerin hayırlar getirmesini yüce Mevla'dan niyaz ederim." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Alan Kandil Dağı Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title