Haberler

Kayaktan Sonra Buz Gibi Suya Atladılar

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da düzenlenen "Red Bull Jump and Freeze" adlı yarışmaya katılanlar, ilginç kostümleriyle kayak yapıp buz gibi su dolu havuza atladı.

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da düzenlenen "Red Bull Jump and Freeze" adlı yarışmaya katılanlar, ilginç kostümleriyle kayak yapıp buz gibi su dolu havuza atladı.

Beceren Pisti'ndeki eğlenceli yarışmaya, tasarladıkları kostümleri giyen, 26 takımda yer alan 61 kişi katıldı.

Kar kalınlığının 3,5 metreyi bulduğu bölgede, yarışmacıların snowboard, kayak ekipmanları, oyuncak bisiklet, kızak ve şişme bot gibi malzemelerle 50 metrelik pistte kayarak gelip suya atlaması, izleyicileri eğlendirdi.

Yarışmacıların performansı, Uğurkan Erez, Bilge Öztürk, Koray Candemir ve Çiçek Güney'den oluşan jüri tarafından kostüm seçimi, atlayış performansı ve seyircilerden aldıkları tepkiye göre değerlendirildi.

"En iyi performans"ta Gökhan Sezer, Serhat Taş ve Uğur Güner'den oluşan "Kar Prensesleri" birinci oldu. "En iyi kostüm"de ise birinciliğe Ninja Kaplumbağa tasarımıyla Hüseyin Can Ağdemir layık görülürken ikinciliği "Ölü Gelin ve Viktor", üçüncülüğü "Uludağ Ice Grup" takımları elde etti.

Kaynak: AA / Yerel

Uludağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title