Haberler

Karlıova'daki Mayın Patlaması

Bingöl-Erzurum Karayolu'nda meydana gelen mayın patlamada şehit olan polis memuru Samet Kırcalı'nın (28), İzmir'deki baba evinde hüzün yaşanıyor.

Bingöl- Erzurum Karayolu'nda meydana gelen mayın patlamada şehit olan polis memuru Samet Kırcalı'nın (28), İzmir'deki baba evinde hüzün yaşanıyor.

Karşıyaka ilçesi Yalı Mahallesi'nde oturan Kırcalı ailesine, Bingöl'de görev yapan oğulları Samet Kırcalı'nın şehadet haberi, Karşıyaka Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerince verildi.

Şehit haberinin alınmasının ardından Kırcalı ailesinin oturduğu apartmanın pencere ve balkonları, komşuları tarafından Türk bayraklarıyla donatıldı.

Baba Şaban Kırcalı, oğlunun şehit haberinin duyulmasıyla ziyaretçi akınına uğrayan evlerinde taziyeleri kabul ediyor.

Şehit Kırcalı'nın, Kocaeli Üniversitesi mezunu olduğu ve 1,5 yıl önce girdiği polislik sınavıyla mesleğe Bingöl'de başladığı öğrenildi. Mart ayında Duygu Kırcalı ile hayatını birleştiren şehit Samet Kırcalı'nın, eşiyle birlikte Bingöl'deki lojmanlarda ikamet ettiği kaydedildi.

Şehit Kırcalı'nın son olarak 50 gün önce bir yakınlarının cenaze törenine katılmak üzere İzmir'e geldiği ve ailesiyle görüşme imkanı bulduğu öğrenildi.

Muhabir: Emre Umurbilir / Ufuk Kırabalı

Yayıncı: Osman Kurt - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Karlıova Erzurum Bingöl İzmir Yerel Haberler

title