Haberler

Kardemir Karabükspor-Trabzonspor Maçından Notlar

Selçuk Kılıç - Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor-Trabzonspor maçı öncesinde taraftarlar stada alınmaya başlandı. Dr.

Selçuk Kılıç - Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor-Trabzonspor maçı öncesinde taraftarlar stada alınmaya başlandı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nın kapılarının 17. 30'da açılmasına rağmen ilk saatlerde tribünlerde büyük sessizlik yaşanırken daha önce 7 bin 600 kapasiteye sahip statta yeniden inşa edilen kale arkası tribünlerinin yıkılmasından dolayı stat kapasitesinin 3 bin 600'e düşmesi, önemli maç öncesi taraftar sayısının azalmasına neden oldu.

Son hafta maçında 200'ü Trabzonspor taraftarlarına olmak üzere bin 900 bilet satıldı. Bu sezon deplasmanlarda dahi fazla taraftar desteğini arkasına alan, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 50 bin üzerinde taraftar desteğini arkasında bulan bordo-mavili takım, şampiyonluk maçını ise bu sezon en az seyirci önünde oynayacak.

-YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ-

Toplam 3 bin 600 biletli seyircinin izleyebileceği karşılaşmada yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Maç günü güvenlik için 500'ü Karabük'ten, 200'ü de çevre illerden olmak üzere 700 polisin yanı sıra, 100 özel güvenlik personeli görev yaptı.

-TrabzonSPOR TARAFTARI KONVOYLARLA GELDİ-

Dün kente gelerek Safranbolu'daki Bağlarsaray Otel'e yerleşen Trabzonspor kafilesine otelden stada çıkış sırasında da büyük ilgi gösterildi.

Otel önünde bekleyen taraftarlar, kafilenin stada çıkışında takımları lehine tezahüratlarda bulunurken, bordo-mavili takımı taşıyan otobüs konvoylar eşliğinde stada ulaştı.

Stat girişinde de bordo-mavili taraftarlar, meşaleler yakarak takımlarına sevgi gösterilerini sürdürdüler.

-TARAFTARLAR, SAFRANBolu'YU GEZDİ-

Bordo-mavili taraftarlar, kentin turistik ilçesi olan Safranbolu'yu gezdiler. Tarihi evleriyle ünlü olan ilçenin meydanında toplanan bordo-mavili taraftarlar, zaman zaman pankartlar da açarak takımlarının şampiyon olacağı yönünde tezahüratlarda bulundular.

- TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title