Haberler

Karabük Emniyet Müdüründen Huzur Operasyonu Açıklaması

Karabük Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, Kent Genelinde Yapılan Huzur Operasyonlarının Halkın Huzur ve Güvenliği İçin Yapıldığını Bildirdi.

Karabük Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, kent genelinde yapılan huzur operasyonlarının halkın huzur ve güvenliği için yapıldığını bildirdi.

Karabük'te son zamanlarda artan huzur operasyonları ile ilgili olarak makamında gazetecilere açıklamada bulunan Kahraman,polislerede bazı konularda yardımcı olunmasını istedi.Kahraman, "Vatandaşımızı rahatsız eden şey, önce bizi rahatsız etmelidir. Hareket noktamız burasıdır. Yaptığım her konuşmada buna mutlaka değiniyorum. Özellikle Polisin tek başına bazı şeyleri yapması mümkün değil. Polislere de bazı konularda yardımcı olunması gerekiyor. Özellikle mahallelerimizde bilinen şahıslar, şüphelendiğiniz şahıslar, evlerinizin kapısını çalan kişiler veya adres soran kişiler varsa bunun mutlaka 155'e bildirilmesi gerekiyor. Çünkü her kapıya, her sokağa polis koymamız mümkün değil. 24 saat boyunca her gün 13 tane ekibi Karabük'te gezdiriyoruz. Bunun yanında hem sivil hem resmi olarak devriyelerimiz var. Ereğli'den hırsızlık yapmak için Karabük'e gelen şahıslar vardı. Suç işlemeden biz bunları yakaladık ve Ereğli'de hırsızlık suçu işlediklerinden dolayı bunlar iade edildi. Yani sadece burada oturan şahıs bunu yapıyor noktasından hareket etmemek gerekir. Çünkü suç işlemek için dışarıdan da gelenler oluyor. Bir de 24 saat içerisinde suç işleyip ilimizden ayrılabiliyorlar. Onun için vatandaşlarımızdan özellikle rica ediyorum, 155 nolu telefonumuz ücretsiz. Gelmek için erinmeyin. Biz şunu istiyoruz, o bölgede vatandaşımızı rahatsız eden bir şey varsa bunu bize bildirsinler. Vatandaşlarımızdan da ricamız lütfen kendilerini rahatsız eden konuları bize aktarsınlar. Bizimle ilişki kurmada bir sıkıntı varsa, ilgili birimlerimizden kendilerine karşı bir olumsuzluk varsa bunu bize bildirsinler veya yanımıza gelip bir çayımızı içip sohbet ederlerse biz bu olumsuzlukları da ortadan kaldırırız" dedi.

(YE-ET-Y) 21.03.2008 20:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title