Haberler

Karaaslan'dan Sanat Gezisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun’da OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri ve opera ve bale sanatçılarıyla bir araya geldi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun'da OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri ve opera ve bale sanatçılarıyla bir araya geldi.

Ak Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Devlet Opera ve Balesi (SAMDOB) ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesini ziyaret etti.

İlk olarak Samsun Devlet Opera ve Balesi'ni (SAMDOB) ziyaret eden Karaaslan, SAMDOB Sanat Yönetmeni ve Müdürü Mehmet Ortaç ve opera ve bale sanatçılarıyla bir araya geldi. SAMDOB Sanat Yönetmeni ve Müdürü Mehmet Ortaç'tan çalışmaları hakkında bilgi alan Karaaslan, opera ve bale sanatçılarının sorunlarını dinleyerek notlar aldı. Çiğdem Karaaslan, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olduğunu ifade ederek, kültür ve sanat alanında yapılan çalışmalarda sanatçılardan görüşler aldıklarını ve bunu önemsediklerini vurguladı.

OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesini ziyaret eden Karaaslan, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr Metin Eker ve fakülte öğretim üyeleri ile bir araya geldi. Öğretim üyeleri ile tek tek tanışan Karaaslan, kampüs ve verilen eğitim hakkında bilgi aldı. Karaaslan, ardından fakültede öğretim üyelerinin 15 Temmuz hain darbe girişimini anlatan ve yapımı devam eden sanatsal çalışmalarını atölyelerde inceledi.

Karaaslan'a AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser eşlik etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çiğdem Karaaslan AK Parti Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title