Haberler

Kahta Belediyesinin Ramazan Etkinliği

Kahta Belediyesinin organizesi ile düzenlenen Ramazan etkinliğine binlerce kişi katıldı.100.Yıl Parkı'nda düzenlenen etkinliğin açılışında konuşan Kahta Kaymakamı Metin Esen, Ramazan'ın ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesini diledi ve...

Kahta Belediyesinin organizesi ile düzenlenen Ramazan etkinliğine binlerce kişi katıldı.

100. Yıl Parkı'nda düzenlenen etkinliğin açılışında konuşan Kahta Kaymakamı Metin Esen, Ramazan'ın ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesini diledi ve etkinliği düzenleyen belediye başkanı Turanlı'ya teşekkür etti.

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ise yaptığı konuşmanın başında Suriye, Arakan, Filistin ve dünyanın çeşitli beldelerinde ezilen, öldürülen ve bombalar altında yaşamaya mahkum edilenler için, geceye iştirak eden vatandaşlardan onların kurtuluş ve refahı için dua istedi.

Başkan Turanlı, şunları dile getirdi:

"Belediye olarak bizim hizmet alanımız sadece alt yapı, yol su gibi görevlerin yanında sosyal etkinlik ve aktivelerde yapmalıyız. Bu gece bu güzel Ramazan ayında sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gördüğünüz gibi etkinliğimizi açık havada yaptık, buna rağmen göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı alanımız dar gelmektedir. Başbakanımızın da konuşmalarında sürekli ifade ettiği gibi bizler vatandaşımıza hizmet yaptıkça görevimizi yerine getirmiş sayılırız.

Bunun için tüm çabalarımızı gösteriyoruz. İlçemizin en büyük sorularından olan içme suyu ve otogar projeleri hayata geçirildi. Her mahalleye bir park projesi ile tüm mahallelerimizde park yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Daha önce iftar ve ekmek yardımı yapılıyordu tüm muhtaç insanların yararlanmadığını öğrendiğimiz için onu iptal ettik. Kahta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan aldığımız listeye göre 4 bin 500 aileye ekmek yardımında bulunduk. Halkımızın huzur, refah ve nezih bir ortamda yaşaması için çalışmalarımız devam edecektir. Hepinize gecemize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum."

Kanal Urfa televizyonu tarafından canlı olarak yayınlanan etkinliğe telefon ile bağlanan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, geceye katılanlara ve televizyonları başında izleyen herkesin Ramazan'ını kutladı.

Program Ömer Şefkatli, Özcan Güneş Doğdu ve Muhammed Fakirullah'ın seslendirdiği Türkçe ve Kürtçe ezgi ve ilahiler ile son buldu.

Düzenlenen geceye AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı, İnlice Belde Belediye Başkanı Ebubekir Ümürhan,Belediye Başkan Yardımcıları, sivil toplum kuruluş ve dernek temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: İsmail Kaya

Yayıncı: Mehmet Öztaş - ADIYAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Arakan Suriye Kahta Yerel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title