Haberler

İzmir Açık Su Türkiye Yüzme Şampiyonası, Foça'da Yapılacak

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlamaları kapsamında, Türkiye Yüzme Federasyonu ile Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi ve Foça Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen 4. İzmir Açık Su Türkiye Yüzme Şampiyonası, 21 Haziran Pazar günü Foça'da yapılacak.

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlamaları kapsamında, Türkiye Yüzme Federasyonu ile Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi ve Foça Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen 4. İzmir Açık Su Türkiye Yüzme Şampiyonası, 21 Haziran Pazar günü Foça'da yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Foça Yelken İhtisas Kulübü'nün de desteğiyle bu yıl 4'üncüsü yapılacak İzmir Açık Su Türkiye Yüzme Şampiyonası, lisanslı sporcular ve master kategorilerinde yarışlara sahne olacak.

Eski Foça Mersinaki Koyu'nda düzenlenecek şampiyonada, 25 yaş altı lisanslı sporcular 2 bin 500 ve 5 bin metrelik parkurlarda, 26 yaş üzeri master yüzücüler ise 2 bin 500 metrelik parkurda kulaç atacak.

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, şampiyonaya ilişkin yaptığı açıklamada, şampiyonanın 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla düzenlendiğine işaret ederek, "Başta yüzme olmak üzere deniz sporlarının gelişmesi, Türkiye'yi 'denizci millet, denizci ülke' hedefine yaklaştıracaktır" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Kabotaj Ve Deniz Bayramı Türkiye İzmir Foça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title