Haberler

İl Özel İdaresi Kervansaray Mahallesine İlköğretim Okulu Yapıyor

Tamamı Kırşehir İl Özel İdaresi kaynaklarıyla başlatılan, Kervansaray Mahallesi'ndeki ilköğretim okulu inşaatı devam ediyor.

Tamamı Kırşehir İl Özel İdaresi kaynaklarıyla başlatılan, Kervansaray Mahallesi'ndeki ilköğretim okulu inşaatı devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan İl Genel Meclis Başkanı Şuayip Soysal, "Bilindiği üzere İl Özel İdaresi olarak öz gelirlerimizin yüzde 20'sini eğitim kurumlarının yapımlarına harcamaktayız. Bu çerçevede 2012 yılı yatırım programı dahilinde Kervansaray Mahallesinde ihtiyaç duyulan ilköğretim okulunun temelini 2012 Eylül ayında attık." dedi.

Tüm çalışmalarda kendilerine destek olan başta Vali Özdemir Çakacak'a, milletvekillerine, il genel meclis üyelerine ve il özel idaresi genel sekreterliğine teşekkür eden Soysal, "Okul inşaatımızın şimdiden Kırşehir'e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Kervansaray mahallesine yapılmakta olan ilköğretim okulu 16 dersliğe sahip, 3 bin 300 metrekare alanda bodrum+zemin üzerine 3 katlı olacak şekilde inşa ediliyor. Okulun tamamlanması için müteahhit firmaya 450 gün verilmiş olup sözleşme bedeli 1 milyon 399 bin TL. İnşaatın 2013 yılı sonlarına doğru tamamlanarak eğitim ve öğretime hazır hale getirilmesi planlanıyor. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırşehir Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title