Haberler

Iğdır Üniversitesi'nde "Başarıda Moral ve Motivasyon" Konulu Konferans Düzenlendi

Iğdır Üniversitesi köprü öğrenci topluluğunun organizasyonuyla “Başarıda Moral ve Motivasyon” konulu konferans düzenlendi.

Iğdır Üniversitesi köprü öğrenci topluluğunun organizasyonuyla "Başarıda Moral ve Motivasyon" konulu konferans düzenlendi.

Konferansa konuşmacı olarak Iğdır Üniversitesi tarafından davet edilen yazar Doç. Dr. Halit Ertuğrul katıldı. "Başarıda Moral ve Motivasyon" konulu konferans büyük bir ilgi gördü. "Kötü insan yoktur kötülüğe itilmiş insan vardır" diyerek konuşmasına başlayan yazar Doç.Dr. Ertuğrul, arkadaş çevresinin insan yaşamında çok önemli rolünün olduğunu söyledi. Öğrencilere altın değerinde öğütlerde bulunan Doç. Dr. Ertuğrul, öğrencilerin eğitiminde ve yaşam tarzında eğitimcilerin büyük rolü olduğuna belirtti. Eğitim hayatında yaşadığı bir anısını öğrencilerle paylaşarak öğretmenlerin öğrenciler üstündeki etkisine değindi.1970'li yıllara göre günümüz eğitim anlayışında önemli farklılıklar olduğunu ve bu farklılıkların olumlu yönde hayata geçirilmesi için eğitimcilere büyük görevler düştüğünü belirtti. İnançlı olmanın insana faydalarının olduğunu örnekler vererek öğrencilere aktaran Doç. Dr. Ertuğrul öğrenciler tarafından ayakta alkışlandı.

Doç. Dr. Ertuğrul; ilk olarak Iğdır Üniversitesi rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'a ve bu konferansa tüm emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmalarına son verdi. Iğdır Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Hasan Bal Iğdır Üniversitesi öğrencilerine bu altın değerindeki konuşmasından dolayı Doç. Dr. Halit Ertuğrul'a teşekkür ederek plaket takdim etti. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Iğdır Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title