Haberler

Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencilerinden Grafik Tasarım Sergisi

Çukurova Üniversitesi (Çü) Güzel Sanatlar Grafik Tasarım Bölümü Öğrencilerinin Bilgisayar ile Yaptığı Grafik Tasarımlarından Oluşan Sergi Açıldı.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Güzel Sanatlar Grafik Tasarım Bölümü öğrencilerinin bilgisayar ile yaptığı grafik tasarımlarından oluşan sergi açıldı.

75. Yıl Sanat Galerisi'nde açılan sergide Grafik Tasarım Bölümü'nden bu yıl mezun olmaya hak kazanan 9 öğrenci, yıl boyunca yaptıkları çalışmaları sergiledi. Yaratıcı fikirlerin çeşitli temaları ele alarak grafik-tasarım programları yardımı ile yaptıkları logo, kurumsal kimlik, afiş çalışmaları ve aralarında küresel ısınma proje çalışmasının da bulunduğu çok sayıda tasarım katılımcılardan büyük ilgi gördü.

ÇÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencisi Duygu Sabuncu, yaptıkları işin tamamen yaratıcılık ve insan zekasına dayalı bir uğraş olduğunu belirterek, 21. yüzyılda en çok rağbet gören mesleklerden biri olmasına rağmen grafiker ve tasarımcıların halen yeterince istihdam edilemediğini söyledi.

Sergi 3 gün süreyle açık kalacak.

(AC-AB-AB-Y)

15.05.2007 15:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title