Haberler

Güngören Belediyesi "Halk Meclisi" Toplandı

Güngören Belediyesi "Halk Meclisi", Güneştepe Mahallesi'nde toplandı.

Güngören Belediyesi "Halk Meclisi", Güneştepe Mahallesi'nde toplandı.

Toplantıya, AK Parti İstanbul 3. bölge milletvekili adayı Bülent Turan, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, belediye yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Güngören'de her yıl bu programı düzenlediklerini ifade eden Karaman, vatandaşların sıkıntılarını gidermek için çalıştıklarını söyledi.

Karaman, 2004'ten sonra altyapı sorunlarının çözümü için çaba sarf ederek başarılı olduklarını, Güneştepe'yi daha yaşanabilir bir hale getirmek için her şeyi yaptıklarını kaydetti.

Güngören'in tüm caddelerini aydınlatmak için çalıştıklarını dile getiren Karaman, "Kültür etkinlikleri düzenli olarak devam ediyor. Tramvayın gelmesinden sonra caddelerdeki düzenlemeleri ve parkları yaptık. Sizlere daha iyi hizmet vermek için uğraşıyoruz. Doğru projeleri hayata geçirdiğimizden emin olmak bakımından sizin fikirleriniz bizim için çok önemli. Amacımız, Güngören'i daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek" diye konuştu.

Karaman'ın konuşmasından sonra söz alan vatandaşlar, istek ve sıkıntılarını dile getirdi.

Toplantının sonunda vatandaşlara askılı balkon çiçekleri dağıtıldı.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title