Haberler

Gümrükönü Vergi Dairesinden Anlamlı Ziyaret

Her yıl şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftası münasebetiyle 25’inci Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Gümrükönü Vergi Dairesi, çocuklara vergi bilincini yerleştirmek amacıyla okullarda seminerler düzenledi.

Her yıl şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftası münasebetiyle 25'inci Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Gümrükönü Vergi Dairesi, çocuklara vergi bilincini yerleştirmek amacıyla okullarda seminerler düzenledi.

Bu kapsamda Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu'nu ziyaret eden Gümrükönü Vergi Dairesi Müdürü Hasan Erdoğan, Müdür Yardımcısı Behice Ermiş ve vergi dairesi personelleri, öğrencilere seminer verdi. Okul Müdür Yardımcısı Vedat Köse'nin karşıladığı Vergi Daire Müdürü Hasan Erdoğan, etkinlikler çerçevesinde ilk olarak okul müdür yardımcısı Vedat Köse'ye vergi ile ilgili yaka kokartı taktı. Seminer sonunda Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu öğrencilerine Vergi Daire Müdürü Hasan Erdoğan ve Müdür Yardımcısı Behice Ermiş tarafından çeşitli hediyeler verildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Erdoğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title