Haberler

Gölbaşı Kurban Satış ve Kesim Tesisi'nde Bayram Heyecanı

Güncelleme:

- Gölbaşı Kurban Satış ve Kesim Tesisi'nde Bayram Heyecanı Kurban Bayramı'na Gölbaşı Belediyesi'nin Kurban Satış ve Kesim Tesisi'nde hazırladığı alanda bayram namazını kılarak başlayan vatandaşlara bayram namazı sonrası belediye çalışanları çorba ikramında bulundu.

- Gölbaşı Kurban Satış ve Kesim Tesisi'nde Bayram Heyecanı

ANKARA - Kurban Bayramı'na Gölbaşı Belediyesi'nin Kurban Satış ve Kesim Tesisi'nde hazırladığı alanda bayram namazını kılarak başlayan vatandaşlara bayram namazı sonrası belediye çalışanları çorba ikramında bulundu. Kesim Tesisi'nde oluşturulan alanlarda vatandaşlara sabah çay, poğaça öğlen yemeği olarak kavurma, çocuklar için oluşturulan çocuk oyun alanında da çocuklara Pamuk Şeker ikram edildi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, "Bugün Kurban Bayramı'nın birinci günü, Türkiye'nin en donanımlı ve modern Kurban Satış ve Kesim Tesisimizde, büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklarının hijyenik ve modern bir ortamda kesimini gerçekleştirmek için çalışma arkadaşlarımızla birlikte vatandaşlarımızın en iyi şekilde hizmet almasını sağlıyoruz. Şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Kurban Bayramı'nın Gölbaşılı hemşerilerimiz başta olmak üzere; tüm vatandaşlarımıza ve Türk-İslam alemine sağlık, huzur, bereket getirmesini temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Ankara'nın dört bir yanından Kesim Tesisi'ne gelen vatandaşlar, Kurban Kesim Noktaları'nda sıkışıklık olmaması ve belediye temizlik personellerinin alanı sık sık ve düzenli şekilde temizlemesi nedeniyle memnuniyetlerini belirterek, Gölbaşı Kurban Satış ve Kesim Tesisi gibi özellikli bir alanın başka bir yerde olmadığını belirttiler. Oğulbey Mahallesi 10. Km'de hizmete giren 8.530 m kapalı alandan oluşan Ankara'nın en modern Kurban Kesim ve Satış Tesisinde 67 adet padok, 4 adet büyükbaş, 1 adet küçükbaş hayvan mobil kesim ünitesi yer alıyor. Aynı zamanda 1 adet 175 m alana sahip idari bina, 2 adet umumi banyo/tuvalet binası, 2 adet zabıta noktası, 1 adet güvenlik noktası, 500 araç kapasiteli 12.500 m alana sahip binek araç otoparkı, 200 araç kapasiteli 5.500 m alana sahip tır otoparkı ve toplam 1.5 km asfalt iç yolları ile 120 ton kapasiteli su deposu bulunan tesiste sınırsız WiFi ve 50 adet güvenlik kamerası ile alanın 24 saat kesintisiz güvenliği sağlanıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Bakmadan Geçme

Türbülans Nedir ve Neden Olur? Uçak Seyahatlerinde Türbülansın Etkileri Seferberlik tüzüğü neden kaldırıldı? Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği nedir? Sandık Kokusu CANLI izle! Show TV Sandık Kokusu 23. Bölüm CANLI izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sık sık idrara çıkma neyin habercisi? Günde 10 kere idrara çıkmak normal mi? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı okulu nerede? Hababam Sınıfı oyuncuları kimler, konusu ne? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı konusu, oyuncuları ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı özeti! 2026 UEFA Avrupa Ligi nerede oynanacak? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Taş Kağıt Makas CANLI izle! KANAL D Taş Kağıt Makas 12. bölüm CANLI izleme linki! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 161. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

title