Haberler

Girişimcilik Eğitimi Foça'da Başlıyor

Menemen Ticaret Odası ve Foça Belediyesi katkılarıyla başlayacak olan 8. KOSGEB Girişimcilik Eğitimi’ne katılmaya hak kazanan 30 kişi, Foça Belediyesi’ne ait sosyal tesislerde eğitim görecek, girişimciler 30 bin TL karşılıksız hibe desteği almaya hak kazanacak.

Menemen Ticaret Odası ve Foça Belediyesi katkılarıyla başlayacak olan 8. KOSGEB Girişimcilik Eğitimi'ne katılmaya hak kazanan 30 kişi, Foça Belediyesi'ne ait sosyal tesislerde eğitim görecek, girişimciler 30 bin TL karşılıksız hibe desteği almaya hak kazanacak.

Menemen Ticaret Odası ve Foça Belediyesi katkılarıyla başlayacak olan 8. KOSGEB Girişimcilik Eğitimi'ne başvuran adaylar için Menemen Ticaret Odası'nda mülakat düzenlendi. Oluşturulan komisyon tarafından tek tek başvuruları değerlendirilen ve görüşmeye alınan adaylar arasından eğitim almaya hak kazanan 30 kişi, 19-29 Ocak tarihleri arasında Foça Belediyesi'ne ait sosyal tesislerde eğitim görecek.

Devam mecburiyetinin olduğu eğitimler hafta içi düzenlenecek. Eğitimleri tamamlayan girişimci adayları, işletmelerini kurduktan sonra KOSGEB veri tabanına kayıt olarak hazırladıkları iş planları ile KOSGEB'e başvuruda bulunacaklar. KOSGEB Komisyonu tarafından iş planları onaylanan girişimciler, 30 bin TL karşılıksız hibe desteği almaya hak kazanacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menemen Foça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title