Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Antalya milletvekili adayları Hüseyin Samani ve İbrahim Aydın, çeşitli ilçelerde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Antalya milletvekili adayları Hüseyin Samani ve İbrahim Aydın, çeşitli ilçelerde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer ile esnafı ziyaret ederek, istek ve sorunlarını dinleyen Samani, muhtarlarla da bir araya geldi.

Samani, yaptığı açıklamada, 7 Haziran'da milletin AK Parti'ye bazı uyarılar yaptığını vurgulayarak, milletin "Eğer sizden kaynaklanan hatalar varsa bunları düzeltin" mesajı verdiğini ifade etti.

AK Parti'nin 2011 seçimlerinde oy kullanan her iki kişiden birinin oyunu aldığını, 9 milyon 700 bin üyesi olan büyük bir camia olduğunu vurgulayan Samani, böyle büyük bir camiada bazı hataların olmasının doğal olduğunu dile getirdi.

Samani, "Siyasetçinin yapmış olduğu hatadan dolayı devlet, millet bedel ödüyorsa kimse kusura bakmasın ama bu hatayı yapanlar kendisine çeki düzen vermek zorunda. Milletimiz bize böyle bir uyarı yaptı. Biz de bu mesajı tabanlarımıza ilettik. Milletin her kesiminden gelen talepler sonucu da 1 Kasım beyannamemizi hazırlayıp milletimizin karşısına çıktık" ifadesini kullandı.

Aydın'dan esnaf ziyareti

Milletvekili adayı Aydın da Serik ilçesinde bazı temaslarda bulunarak, Köseler, Gebiz, Töngüçlü ve Abdurrahmanlar mahallelerini ziyaret etti.

Kahve toplantıları ve pazar ziyareti de yapan Aydın, milletvekili adayı İzzet Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, Büyükşehir Belediyesi Serik Koordinatörü Ramazan Etli ile manavları da ziyaret etti.

Aydın, üreticinin ve çiftçinin yanında olduklarını beyannamelerinde belirttiklerini vurgulayarak, yemde ve gübrede KDV'yi kaldırdıkları belirtti.

Pazar esnafından Hasan Aksoy, Aydın'a üzerinde Türk bayrağı ve AK Parti logosu çizili olan üç elma hediye etti.

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Samani İbrahim Aydın Ak Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title