Haberler

Gaziler Çanakkale'ye Gitti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kula Şubesi tarafından Çanakkale gezisi düzenlendi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kula Şubesi tarafından Çanakkale gezisi düzenlendi.

Kula Kaymakamlığı ve Kula Belediye Başkanlığı'nın katkılarıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kula Şubesi üyesi Gaziler aileleri ile birlikte Çanakkale'ye gitmek için yola çıktı. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kula Şube Başkanı Mehmet Çürük, "Sayın Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve Garnizon komutanımızın katkılarıyla gazilerimiz aileleri ile birlikte Çanakkale Kültür Gezisine katılacaktırlar. Bu gezide, vatan toprağının her karışında ölümü hiçe sayarak, kanlarını akıtan, canlarını veren ve dünya tarihinde eşine rastlanmayan, Çanakkale Savaşlarını tarihe altın harflerle yazdıran atalarımızı, kahramanlarımızı ziyaret edeceğiz. Cennet Kadar güzel yurdumuzun, istiklali, Türklük için ölenleri ziyaret edip, Kulalı Gaziler olarak, Kula halkı adına dualar edeceğiz. Bu gezi imkanını bizlere sağlayan yetkililerimize, Türkiye Muharip Gaziler Derneği olarak teşekkür eder, gazilerimiz adına şükranlarımızı sunarım" dedi.

Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır, "Gazilerimizi bugün Çanakkale'ye uğurluyoruz. İnşallah onlar için güzel bir gezi olur" derken, Kula belediye Başkanı Selim Aşkın ise, "Bugün Kulalı gazilerimizi Çanakkale gezisi için ilçemizden uğurluyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Türkiye Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title