Haberler

Gaziantepli Minikler Özel Sanko Okulları'nda Eğlendi

Özel Sanko Okulları Tarafından Düzenlenen Minikler Eğleniyor Programında Gaziantepli Minikler, Eğlenceli Bir Gün Geçirdi.

Özel Sanko Okulları tarafından düzenlenen minikler eğleniyor programında Gaziantepli minikler, eğlenceli bir gün geçirdi.

Özel Sanko Okulları tarafından 5 ve 6 yaş grubu çocuklar için düzenlenen etkinlikler büyük ilgi gördü. Okul salonundaki eğlencede çocuklar, palyaço, tahta bacak, dev palyaço, pamuk prenses, aşuk ve maşuk, sihirbaz ve show-men gösterilerinin yanı sıra top havuzu, koordinasyon, mini basketbol, top taşıma oyunları eğlenceli saatler yaşadı.

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, Gaziantep'teki tüm 5 ve 6 yaş çocuklarının davetli olduğu eğlencede amaçlarının çocuklarda okul fobisini ortadan kaldırmak olduğunu belirterek, "Okul sevgisini tüm çocuklara aşılamak ve Gaziantep'te çok düşük olan okul öncesi eğitimin önemini vurgulamak istedik" dedi

(ST-ST-Y)

31.03.2007 16:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title