Haberler

Gaziantep'ten Kısa Kısa

Şahinbey Belediyesince kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Perilikaya konutları tamamlandı.

Şahinbey Belediyesince kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Perilikaya konutları tamamlandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, konut alanında incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konutların aralık ayı içerisinde satışa sunulacağını belirtti.

Bu yapıların kente estetik kattığına değinen Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Perilikaya kavşağımızda Şahinbey Belediyesi olarak kentsel dönüşüm çalışması yaptık. Burada yıktığımız evlerin yerine konutlar yapıldı. Konutlarımızın kavşağa bakan tarafını da parka dönüştürdük. Buradaki konutlarımızı 6 katlı planladık ve meyilden dolayı teraslı evlerimiz çıktı. Oldukça güzel oldu ve Gaziantep'e yakıştı."

Ampute futbol takımı lige iyi başlangıç yapmak istiyor

Ampute Futbol Süper Lig ekiplerinden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezona deplasmanda oynayacağı Konya Engelliler Gücü karşılaşmasıyla başlayacak.

Şahinbey Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, pazar günü Selçuklu Belediyesi Stadı'nda yapılacak maçın hazırlıklarını tamamlayan Gaziantep ekibi, lige galibiyetle başlamayı hedefliyor.

Saat 13.00'de oynanacak müsabakanın hazırlıklarını Şahinbey Belediyesi Spor Tesisleri'ndeki antrenmanla tamamlayan takım, Konya'ya hareket edeceği günü bekliyor.

Teknik direktör Ökkeş Böke, bu yıl hedeflerinin büyük olduğunu belirterek, "Sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İyi bir kamp ve hazırlık dönemi geçirdik. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Ligdeki hedefimiz büyük ve ilk maçımıza bu hedefle çıkacağız. İnşallah Konya Engelliler Gücü deplasmanından 3 puan alarak döneceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Şahinbey Belediyesi Gaziantep Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title