Haberler

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Oldu

Güncelleme:

MHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyet Başkanlığı görevinden ayrıldı. Görevi, İsmail Akar devraldı.

MHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyet Başkanlığı görevinden ayrıldı. Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanlığını, Başkan Yardımcısı İsmail Akar devraldı.

Görev değişikliği konusunda açıklamada bulunan Sezer Küçükkurt şunları söyledi:

"Kamuoyunun malumu olduğu üzere Milliyetçi Hareket Partisi'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak ilan edildim. İçerisinde bulunduğum siyasi süreç içerisinde Afyon Gazeteciler Cemiyetimizin yönetim kurulu başkanlığını sürdürmenin uygun olmayacağını düşünerek Cemiyet Başkanlığı görevinden ayrılma talebimi Cemiyetimizin değerli yönetim kurulu üyeleri ile istişare ettim. Kuruluşundan bu günlere gelmesine kadar tüm camia olarak büyük emekler sarf ettiğimiz Afyon Gazeteciler Cemiyetimizin siyasi mülahazalar içerisinde yer almaması amacıyla aldığım bu karar Cemiyetimizin tüm yönetim kurulu üyeleri tarafından kabul gördü. Cemiyetimizin yönetim kurulu üyeleri tarafından oybirliği ile Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Cemiyet 2. Başkanımız İsmail Akar'ın sürdürmesine karar verildi. Kuruluşundan bu zamana kadar akıl ve gönül birliği ile bugünlere getirdiğimiz Afyon Gazeteciler Cemiyetimizin bu dönemde de yine akıl ve gönül birliği ile yoluna devam edecek olmasından duyduğum mutluluğu ifade etmek isterim. Değerli ağabeyimiz İsmail Akar öncülüğünde çalışmalarını sürdürecek olan Afyon Gazeteciler Cemiyetimizin değerli yönetim kuruluna başarılar diler, tüm basın camiamıza saygılar sunarım."

Görevi devralan İsmail Akar ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Afyon Gazeteciler Cemiyetimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da basın camiamızın sorunlarının takipçisi, şehrimizin gelişim ve kalkınması noktasında itici güç olma özelliklerini hep birlikte koruyarak, hem meslektaşlarımıza hem de hemşehrilerimize hizmet edeceğiz." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Akar MHP Yerel Haberler Yerel Politika Güncel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title