Haberler

Fuat Köktaş'ın Seçim Çalışmaları

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarını Tekkeköy ve Atakum ilçelerinde sürdürdü.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarını Tekkeköy ve Atakum ilçelerinde sürdürdü.

Milletvekili Adayı Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında Tekkeköy ilçesinin Çimenli Mahallesi'nde ilçe teşkilatının gerçekleştirdiği mahalle mitinginde konuştu.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, İl Başkan Yardımcısı Nuri Gençtürk, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör ve teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleşen programda 7 Haziran seçimlerinin önemine değinen bir konuşma yapan milletvekili adayı Köktaş, eski ve yeni Türkiye arasındaki farkları örneklerle dile getirdi.

Milletvekili adayı Köktaş, kendilerini meşaleler ve havai fişeklerle karşılayan Yeniköy, Çimenli, Başköy, Erenköy ve Karaperçinlilere gösterdikleri büyük desteğe teşekkür etti. Mahalle mitinginde gençler "Adalete devam, kalkınmaya devam, parça parça değil, bütün halde geliyoruz. Yeni Türkiye için" yazan pankart açtılar. Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan kafelerde oturan vatandaşlara karanfil dağıtan Köktaş, çocuklara da oyuncak vererek onları mutlu etti. Milletvekili adayı Fuat Köktaş, mezunu olduğu Atakum Endüstri ve Teknik Lisesi bahçesinde gerçekleşen buluşma gününe de katılarak öğretmenleri ve okul arkadaşları ile de geçmişi yad etti. Köktaş, programın sonunda Atakum İlçe Seçim İrtibat Bürosu'nda gençlerle bir araya geldi. Özellikle ilk defa oy kullanacak olan gençlere seslenen Köktaş, Türkiye'nin gelecek hedeflerinin oylanacağı 7 Haziran seçimleri için destek istedi.

Partisinin gençlere çok büyük önem verdiğini bugüne kadar yapılan çalışmalarla çok iyi görüldüğünü ifade eden Köktaş, "Hatırlayın AK Parti seçilme yaşının 18'e indirilmesi için çalışma yaptığı dönemde muhalefet partileri buna karşı çıktı. Biz seçilme yaşını 18'e düşürelim dediğimizde muhalefet partisinin milletvekili, yanına 18 yaşında iki kardeşimizi alarak Meclis'te basın toplantısı düzenlemişti. Sağındaki ve solundaki gençleri göstererek, 'Bu çocuklar mı bu ülkeyi yönetecek, bunlar mı bu siyasette görev alacaklardır?' demişti. Bu, muhalefet partilerin Türkiye'ye, Türkiye'nin geleceğine ve gençlere olan bakış açısını gösteriyor. 'Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır' anlayışı ile hareket eden AK Parti ise her zaman ülkesine ve davasına sahip çıkan gençlere güvendi, gençlerle birlikte gençler için siyaset yaptı, hizmetlerini gerçekleştirdi. İnşallah 7 Haziran'da halkımızdan aldığımız güç ile yeni Türkiye yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fuat Köktaş Tekkeköy Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title