Haberler

Etb'de Personel Eğitimleri Devam Ediyor

Trakya Kalkınma Ajansı’nın 2015 yılı Teknik Destek Programı kapsamında, Edirne Ticaret Borsası’nın Carpe Diem Gelişim Merkezi ile ortaklaşa düzenlediği ’Etkili İletişim Teknikleri ile Hizmet Kalitesini Geliştirme Eğitimleri’ devam ediyor.

Trakya Kalkınma Ajansı'nın 2015 yılı Teknik Destek Programı kapsamında, Edirne Ticaret Borsası'nın Carpe Diem Gelişim Merkezi ile ortaklaşa düzenlediği 'Etkili İletişim Teknikleri ile Hizmet Kalitesini Geliştirme Eğitimleri' devam ediyor.

10 Kasım Salı günü başlayan ve 27 Kasım Cuma gününe kadar devam edecek eğitim, Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk'ün katılımcı personeline düzenleyeceği diploma töreni ile son bulacak. Eğitimde başlangıç olarak katılım sağlayan personele öncelikle kendi sağlıklarının ve streslerinin azaltılması için egzersizler sunularak, sağlıklı ve mutlu bir personelin kendine, çalıştığı iş yerine ve topluma çok daha faydalı işler yapabileceği konuları üzerinde duruluyor.

Eğitmen Özlenen Deniz Uzun, bir kurumu kurum yapanın öncelikle insanın kendisi olduğunu söyledi. Kişilerin iyi ve kötü hallerinin kurumların ortak sinerjisine birebir yansıdığını dile getiren Uzun, "Öncelikli olarak kurumsal gelişimde çalışanların kendisini yaşamda ve iş yerlerinde güvende hissetmelerine ve kendi değerlerini keşfetmelerine bu eğitim ile destek sunulacaktır" dedi.

Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, "Trakya Kalkınma Ajansı'na sunmuş olduğumuz proje kapsamında gerçekleştirilen eğitim programında, etkili iletişim nasıl kurulur ve hangi davranışlarımız etkili iletişim olarak tanımlanabilir konuları kapsamlı olarak el alınıyor. Doğru ve etkili iletişim, personelimizin birbiriyle uyum içinde çalışarak, müşterimiz olarak nitelendirdiğimiz üyelerimize ve üreticilerimize daha iyi hizmet vermesini sağlayacak ve Borsamızın hizmet kalitesini arttıracaktır" ifadelerini kaydetti.

Edirne Ticaret Borsası'nın muhtelif kadrolarında çalışan 21 personele, 6 gün süreyle toplam 42 saat olarak verilecek İletişim, İnsan İlişkileri, Empati, Sunum Teknikleri, Zaman Yönetimi ve Stres Yönetimi konularını kapsayan eğitim programıyla, sunulan hizmetlerin kalitesini artırmak hedefleniyor. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Bölgesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title