Haberler

Eşref Ziya Terzi, Gaziantep'te Gönülleri Fethetti

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında bir konser veren tasavvuf musikisi sanatçısı Eşref Ziya Terzi, dinleyenleri mest etti.

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında bir konser veren tasavvuf musikisi sanatçısı Eşref Ziya Terzi, dinleyenleri mest etti.

Şahinbey Belediyesi'nin her akşam farklı tasavvuf müziği sanatçısının sahne aldığı ve hafızların Kuranı Kerim ziyafeti sunduğu Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Şahinbey Parkı'nda düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ramazan etkinliklerinin ikinci gününde sahne alan tasavvuf musikisi sanatçısı Eşref Ziya Terzi, seslendirdiği birbirinden güzel eserleri ile doyulmaz bir gece yaşatırken, Hafız Nebi Yaşar'ın Ramazanın kuşatıcı atmosferinde okuduğu Kur'an-ı Kerim ile Gazianteplilere unutulmaz bir Kur'an ziyafeti sundu. Reha Yeprem'in sunuculuğunu yaptığı etkinlik, Hacıvat-Karagöz gösterisi ile başladı. Keyifli anlara sahne olan gösteri, izleyenlerden büyük alkış aldı. Animasyon gösterilerinden sonra sahne alan Eşref Ziya Terzi'nin seslendirdiği birbirinden güzel eserlerine konser sonuna kadar vatandaşlar eşlik etti. Program sonunda sanatçıya günün anısına buket takdim etmek üzere sahneye davet edilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Mübarek Ramazan ayındayız. Bu ayın rahmeti ve bereketi tüm vatandaşlarımızın üzerinde olsun. Sanatçımıza tüm hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Tahmazoğlu, çiçek takdimi sonrası sanatçı Eşref Ziya Terzi'ye günün anısına sedef sandık hediye etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Eşref Ziya Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title